Yardım Tt Hız Sorunu Yardım

dlep

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
232
Hocalar internet 1gigabit hızlarımda 800 1000 arası onda bir sorun yok ama apple tv olsun diğer cihazlar olsun saçma sapan bi yavaşlık kopma tarzı şeyler yapıyo modemde ısınma da yok arıza da tespit edilmiyor tavsiye varmıdır

cihazları modeme 2.4 üzerinden bağlayıp denedin mi modemde ayrı değilse kanallar önce ayır öyle dene bi

Türk Telekom modemi çok da bir şey beklememek lazım.
Eskiden böyle değildi maç izliyorduk 50 kez donuyor youtube tv plus tabii vesaire fark etmeksizin donuyor geri kalan şeylerde hızı uygulama indirmeleri fevkalade bilgisayarımda vaad edilen hızları alıyorum telefonda da aynı şekilde bu çoğunlukla tv de yaşanan sorunu anlayamadım çok arada telefonda da yapıyor youtube da

Eskiden böyle değildi maç izliyorduk 50 kez donuyor youtube tv plus tabii vesaire fark etmeksizin donuyor geri kalan şeylerde hızı uygulama indirmeleri fevkalade bilgisayarımda vaad edilen hızları alıyorum telefonda da aynı şekilde bu çoğunlukla tv de yaşanan sorunu anlayamadım çok arada telefonda da yapıyor youtube da
Bütçeniz varsa modem olarak buna geçmenizi tavsiye ederim.

Ne gibi avantajları olur hocam
Antenleri var, donanım ve yazılımı ZTE, TP-Link'in firma ile anlaşmalı giriş seviyesi dandik modemlerinden iyi. Hız sabitleme, profillere öncelik atama yapabiliyorsun. Yazılımı zaten başlı başına internet istikrarını kendisi artırıyor. Wifi-6 içerdiğinden de kablosuz cihazların birbiri ile iletişimini hızlandırıyor ve sorun yaşatmıyor.

Antenleri var, donanım ve yazılımı ZTE, TP-Link'in firma ile anlaşmalı giriş seviyesi dandik modemlerinden iyi. Hız sabitleme, profillere öncelik atama yapabiliyorsun. Yazılımı zaten başlı başına internet istikrarını kendisi artırıyor. Wifi-6 içerdiğinden de kablosuz cihazların birbiri ile iletişimini hızlandırıyor ve sorun yaşatmıyor.
Saolun en kısa zamanda alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri