Kablolu Mouse Önerisi

o steel series prime fosil bi mouse diger asus mouseside oyle o paralar o tarz eski mouselere verilmez

arkadas sorun yasamıs bu tarz sorunlu mouse arada cıkabiliyor bu mouse ozel birsey yok

izleyebilirsin tabi sonunda keyfinin bilecegi is ve kablosuz varken kablolu almak sacmalıktan baska birsey degil bluethoot eski nesil mouselerle karıstırıyor olabilirsin artık nredeyse kabloluyla aynı performansı veriyorlar ekstrem durumlar harici kopma vs. olmuyor
sizin öneriniz hangileri

Merhaba, 1500 TL ye Kadar Kablolu Mouse Arıyorum. Genelde Squad , Bf1 , Cs2 Tarzı Oyunlar Oynuyorum. Önerilerinizi Bekliyorum
kablosuz mousea 1 kere alış bir daha yemek borunu bile kullanmazsın agzindaki yemeği midene Bluetooth ile bağlarsın

Peki A9 mu Vxe R1 mi
onu bilemem ama wraih in ürünleri cidden kaliteli oluyor fakat müşteri destekleri çok kötü ürünü kutudan çıkardın bilgisayara taktın bozuk çıktı birsuru ugrasiyorsun iade falan kabul etmiyorlar forumda bi aralar sürekli wraithden şikayet ediliyordu ajazz falan bak istersen

onu bilemem ama wraih in ürünleri cidden kaliteli oluyor fakat müşteri destekleri çok kötü ürünü kutudan çıkardın bilgisayara taktın bozuk çıktı birsuru ugrasiyorsun iade falan kabul etmiyorlar forumda bi aralar sürekli wraithden şikayet ediliyordu ajazz falan bak istersen
Onuda önermiyorlar o yüzden arada kaldım çok fazla söylenti var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazondan fln almayı düşünüyorum

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazondan fln almayı düşünüyorum
konu ac wraith hariç mouse önerisi diye

A9 ve a9 plus alma da, illaki a9 alacaksan pro versiyonunu al en düşük. Vxe r1 güzel mouse. Wraith satış sonrası destek bekleme, o yüzden kronik bir mouse almanı önermem

A9 ve a9 plus alma da, illaki a9 alacaksan pro versiyonunu al en düşük. Vxe r1 güzel mouse. Wraith satış sonrası destek bekleme, o yüzden kronik bir mouse almanı önermem
o yüzden hepsiburada veya amazondan bakacağım

o yüzden hepsiburada veya amazondan bakacağım
1780222596104.webp
,

A9 serisinde 2500 tane değerlendirme var bu sadece 1 satıcı için diğer satıcılarla birlikte çok daha fazladır. Teknoloji şans işi 100k'ya bile klavye alsan bir yerinde sıkıntı çıktıktan sonra müdahele edemezsin. A9 ve plus modeli kronik sıkıntıları olmayan modeller çevremde ve forumda belkide 100'lerce kişiye önerdim ve tek tük sorun yaşayan çıktı onun haricinde ben dahil sorunsuz kullandığım modellerdir. O yüzden kronik demek biraz ağır kaçabilir. Bu fiyat bandında en iyisi diyebilirim.

Alıntıyı görüntüle,

A9 serisinde 2500 tane değerlendirme var bu sadece 1 satıcı için diğer satıcılarla birlikte çok daha fazladır. Teknoloji şans işi 100k'ya bile klavye alsan bir yerinde sıkıntı çıktıktan sonra müdahele edemezsin. A9 ve plus modeli kronik sıkıntıları olmayan modeller çevremde ve forumda belkide 100'lerce kişiye önerdim ve tek tük sorun yaşayan çıktı onun haricinde ben dahil sorunsuz kullandığım modellerdir. O yüzden kronik demek biraz ağır kaçabilir. Bu fiyat bandında en iyisi diyebilirim.
Ben tek sorun yaşayan kişi değilim, internette biraz araştırma yaparsan görürsün benim gibi sorun yaşayanları, wraith sorunu çözmüyor, iade de almıyor. 2500 değerleme in hepsi satın alanlar değil kaldı ki wraith istediği yorumları da yayınlamıyor,

Son düzenleme:
Ben tek sorun yaşayan kişi değilim, internette biraz araştırma yaparsan görürsün benim gibi sorun yaşayanları, wraith sorunu çözmüyor, iade de almıyor. 2500 değerleme in hepsi satın alanlar değil kaldı ki wraith istediği yorumları da yayınlanıyor,
Wraith konusunda lafım yok müşteri hizmetlerini bende hiç sevmiyorum çok şükür daha bir sıkıntı yaşamadım o konuda. Hiç bir ürün kusursuz değildir illa sorun yaşayanlar olacaktır bende zaten asla sorun yaşamazsınız demiyorum. Sadece çevremde ve forumlarda bir çok kişiye önerdiğim ve kullandıkları için ve bizzat bende kullandığım için bir sıkıntısını görmedim. İlla sorun yaşayanlar olacaktır ha bu wraithten alınma olsun ha istersen gidip fabrikasından alınma olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri