🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

1 saat önce Bursa koruparktan apple watch series 10 aldı. kılcal çizik dahi yok. Pil sağlığı 99. garanti için 6 ay garanti veriyoruz dedi. Fatura tarihinden itibaren 6 ay. Apple destek uygulamasında da garantisi 25 eylül 2026 da bitiyor olarak yazıyo. Cihaz gerçekten temiz hiç bir şeyi yok orda demoyu kaldırdık kendi telefonumla eşleştirdim. donma kasma da yok bana temiz mi denk geldi yoksa cihazlarda genel bir sorun çıkıyor mu merak ettim.
Hocam demoyu kaldırırken hangi aşamalardan geçti, siz gördünüz mü ?

Hocam demoyu kaldırırken hangi aşamalardan geçti, siz gördünüz mü ?
hocam ben görmedim fakat konuşurken bahsetti sıfırla kısmına basılmıyo demoda olduğu için ama oraya çift parmakla sıfırla kısmına basıldığını söyledi.

hocam ben görmedim fakat konuşurken bahsetti sıfırla kısmına basılmıyo demoda olduğu için ama oraya çift parmakla sıfırla kısmına basıldığını söyledi.
Teşekkürler hocam. Ben de konyadan series 10 aldım. Fakat daha önce bir icloud ile eşleştiğinden kendi telefonumla eşleştiremedim. Yardımcı olacaklarını söylediler, bakalım bekleyeceğim

Teşekkürler hocam. Ben de konyadan series 10 aldım. Fakat daha önce bir icloud ile eşleştiğinden kendi telefonumla eşleştiremedim. Yardımcı olacaklarını söylediler, bakalım bekleyeceğim
hocam ben mağazada kendim baktım. pil sağlığına bakmaya çalıştık fakat demo yüklü diye bakılmadı. Şansıma apple çalışanı izinliymiş o yüzden biraz aksadı gürgençlere danışmamı istedi demoyu kaldırmak için ben o ara gittim onlarda apple çalışanını aramışlar tarif etmiş. İki parmak ile sıfırla kısmının farklı yerlerine hocam dokunmanız lazım o kısım biraz uğraştırdı dedi. denk gelmesi gerekiyor vs dedi

Sivas vatanda Watch 10 vardı uğradım baktım kapalı duruyordu şarjda değildi şahsen bana pek mantıklı gelmedi alan arkadaşlara hayırlı olsun ancak üstünde garip orijinal olmayan bir kordon vardı şarj aletini vs sonradan alıp ekleyince 12 bin civarlarına gelecekti ürün zaten 15 bine sıfır 2 yıl garantili alınabiliyor ayrıca personel garantisi bitti dedi. Kutu vs yoktu demo kutusunda sadece cihaz gelmiş çıkardı gösterdi. Sorun çıkarsa paramızla rezil oluruz muhtemelen diye düşünüp vazgeçtim akıllı saat pek ilgi alanıma girmiyor zaten düşmüşken alalım diye düşündüm ama nasip değilmiş

piyasaya göre uygun elektirikli aracı olan düşünebilir

Bu üründe uygun fiyatlı görünüyor mevcut piyasaya göre

S10 ultra vardı 12k'ya. Ultra modellerin 10 serilerini ekranları kumlama sorunu oluyor. Üstelik hepsinde olan Kronik sorun. Önce vazgeçtim, sonra hadi alayım fiyat uygun, servise veririm en kötü dedim, bitmiş.

Apple Watch 10 ve Samsung Galaxy Watch 4 Classic modellerini satın aldım. İkisinin de kutusundan sadece kordonları çıktı, şarj kabloları çıkmadı. Kutuyu ilk açtığımda iki saatin de şarjı tamamen sıfırdı.

Apple Watch’u şarj ettim; pil sağlığı %100 çıktı ve gayet sağlam durumda, ancak garantisinin önümüzdeki Eylül ayında biteceğini öğrendim. Samsung’u ise evde şarj edebileceğim bir aparatım olmadığı için henüz çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Yarın Vatan Bilgisayar’a gidip orada şarj etmeyi deneyeceğim; eğer bir sorun çıkarsa iade edeceğim.

samsung galaxy watch 7 aldım bugün geldi herşeyi eksiksiz olarak geldi kutusunda bile çizik yok ufak lekeler var sadece saati sıfır alsam tam olarak böyle gelirdi saatin kasasında ekranında ne çizik ne kir hiçbirşey yok. kordon bile tertemz sadece manyetik şarj aletinin arkasında ufak bir çizik var. saat demo modunda da değildi kaldırmışlar sıfırlayıp kullanmaya başladım. ilk defa şans yüzüme güldü normalde sıfır alsam daha kusurlu bir ürün gelirdi teşhir ürünü sıfır gibi geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Apple Watch 10 ve Samsung Galaxy Watch 4 Classic modellerini satın aldım. İkisinin de kutusundan sadece kordonları çıktı, şarj kabloları çıkmadı. Kutuyu ilk açtığımda iki saatin de şarjı tamamen sıfırdı.

Apple Watch’u şarj ettim; pil sağlığı %100 çıktı ve gayet sağlam durumda, ancak garantisinin önümüzdeki Eylül ayında biteceğini öğrendim. Samsung’u ise evde şarj edebileceğim bir aparatım olmadığı için henüz çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Yarın Vatan Bilgisayar’a gidip orada şarj etmeyi deneyeceğim; eğer bir sorun çıkarsa iade edeceğim.
watch 4 classici nasıl alabildiniz ben 2 defa sipariş vermek için aradım kullanıma uygun değil dediler

watch 7 bu kadar temiz gelince birde watch 6 sipariş ettim annem için bakalım o nasıl olacak

samsung galaxy watch 7 aldım bugün geldi herşeyi eksiksiz olarak geldi kutusunda bile çizik yok ufak lekeler var sadece saati sıfır alsam tam olarak böyle gelirdi saatin kasasında ekranında ne çizik ne kir hiçbirşey yok. kordon bile tertemz sadece manyetik şarj aletinin arkasında ufak bir çizik var. saat demo modunda da değildi kaldırmışlar sıfırlayıp kullanmaya başladım. ilk defa şans yüzüme güldü normalde sıfır alsam daha kusurlu bir ürün gelirdi teşhir ürünü sıfır gibi geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

watch 4 classici nasıl alabildiniz ben 2 defa sipariş vermek için aradım kullanıma uygun değil dediler
Bende watch 7 sipariş ettim bugün geldi.Saati sarja taktım ve %30dan sonra güncellemeye başladım(%30dansonra güncellemeye ancak izin veriyor)Saat çok fazla ısındı soğuduktan sonra sarja takın uyarısı falan bile verdi.Sizde güncellemeye başlayınca saatin ne kadar ısındığına bakar mısınız?

Bende watch 7 sipariş ettim bugün geldi.Saati sarja taktım ve %30dan sonra güncellemeye başladım(%30dansonra güncellemeye ancak izin veriyor)Saat çok fazla ısındı soğuduktan sonra sarja takın uyarısı falan bile verdi.Sizde güncellemeye başlayınca saatin ne kadar ısındığına bakar mısınız?
valla bende aynı şekil şarj üstünde güncelleme yaptım ısındı normaldir diye düşünüyorum. güncelleme şarjı epey yiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,908
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri