🔥İndirim AMD Ryzen 7 7800x3d 12.927tl

Yıllardır A650GF ile 14600KF ve 4080 kullanıyorum. Kısa süre 9070XT de kullandım, tam olarak neye göre yetmiyor? ekran kartı 310-320W maksimum tüketiyor, işlemci de oyunlarda 60-70 en yüksek 100W totalde 400W anca güç tüketimi var. Anakartı, fanları vs. her şeyi dahil etsen 450W en tepe güç tüketimi oluyor ki bizzat kendim cihazla ölçtüğümde de 430W en yüksek değeri gördüm.
hangi psuyu kullandığını nerden biliyorsun? ayrica olay sadece yetip yetmemesi degil. 80k sisteme 5k lik guzel bir psu almaktan kaciniyorlar ya aklim almiyor ya yani bir tane atx 3.1 a tier psu 5-6k cok bir para degil, evindeki elektrik zaten hele dandikse duzgun bir psu al bir zahmet.

Klasik, ezberci yorumlar.

Yıllardır A650GF ile 14600KF ve 4080 kullanıyorum. Kısa süre 9070XT de kullandım, tam olarak neye göre yetmiyor? ekran kartı 310-320W maksimum tüketiyor, işlemci de oyunlarda 60-70 en yüksek 100W totalde 400W anca güç tüketimi var. Anakartı, fanları vs. her şeyi dahil etsen 450W en tepe güç tüketimi oluyor ki bizzat kendim cihazla ölçtüğümde de 430W en yüksek değeri gördüm.

Şimdi anlat bakalım 650W PSU nasıl oluyor da 430W güç tüketen bir sisteme yetmiyor?

Alışmışsınız ezbere yorum yapmaya, adam 9070XT kullancam diyor hop yapıştırıyorsunuz adama 1000W, 5080 alıcam diyor hoop 1200W al kanka. Gerçekten bileşenlerin tükettikleri değerden haberiniz var mı acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Saçma sapan gamepower, powerboost falan değilse, kaliteli bir markaysa güle oynaya fazla fazla yeter için rahat olsun.

Zamanında MSI Mag Forge 100R Temperli Cam 2x A-Rgb Fan 1X120 mm 650W 80+ Bronze Psu ATX Bilgisayar Kasası Böyle bi kasa almıştım hala onu kullanıyorum yeter mi bilmiyorum ama değerli yorumun için teşekkür ederim.

hangi psuyu kullandığını nerden biliyorsun? ayrica olay sadece yetip yetmemesi degil. 80k sisteme 5k lik guzel bir psu almaktan kaciniyorlar ya aklim almiyor ya yani bir tane atx 3.1 a tier psu 5-6k cok bir para degil, evindeki elektrik zaten hele dandikse duzgun bir psu al bir zahmet.
Hangi PSU yu kullandığının önemi var mı? önce yazılanı doğru anlamayı öğrenin. Size teknik olarak yetip yetmeyeceğinden bahsettim ve bizzat kendi deneyimimi, kullandığım sistemi yazdım sonrasında da saçma sapan bir psu değilse güle oynaya yeter dedim ki öyle de zaten.

Bu konulardan bir haber olduğun için sana açıklama yapmaya gerek yok bence, en ucuz neyse git al msi'i falan kaliteli zannediyorsun bir de. :kekw:
Olum önce yazılanı anlamayı öğrenin bir de çok biliyormuş gibi hangi psu kullandığını biliyor musun yazmış :kekw:

Ben zaten açıklamamı yazmışım, anlayamadıysan tekrar tekrar oku baktın yine anlayamıyon boş ver demek ki kafa o kadar.

hangi psu kullandığını biliyor musun yazmış
650w c4'e 7900xt yeter yani, bravo. bu kadar sohbet yeter senle.
ayrıca senin kafandaki yetme olayı çok farklı zaten, senin test düzeneğin 10dklık dümen bir benchmark olabilir ama ben 5 sene o sistemi full yükte kullanacağım belki, insanlara psu önerirken kendi boş düzeneklerinizi bir de kaynak gösterebiliyorsan yavaştan yol al bu forumlardan.

650w c4'e 7900xt yeter yani, bravo. bu kadar sohbet yeter senle. :ROFLMAO:
Ahahahahha youtube dan donanım öğrenmeye devam et sen :kekw:

300W TDP, oyunlarda da en fazla 50-60W tüketen CPU için 650W yetmez diyen ezberci tiplerden birisin. Hayatında toplasan 3-5 donanım dışında donanım görmemişsindir ama olsun kanka youtube var oradan öğrenip forumlarda millete ezbere yorum yapıyorum :kekw::kekw::kekw:

Geri