Bütçeme Uygun Monitör Tavsiyeniz Varmı ?

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
5000
Merhaba sizin yardiminiza tavsiyenize ihtiyacım var.
Tam 5 bin tl var.
Eski monitorum (PHILIPS 192E) artik yetmiyor hem ekrani kucuk hem hz degeri stabil değil.

• Monitoru sadece yazılım ve siber için kullanıcam oyun felan oynamicam ama yinede hz değeri en az 144 olsa iyi olur akıcılık önemli sonuçta.
• Yukarı ve aşağı doğru hareket etmesi iyi olabilir ama sanırsam bu bütçeyle zor.
• Onun haricinde netlik çok önemli sonuçta uzun süre bilgisayar başında olucam. 2k isterdim ama 5 bin tl zor gibi bide ekran kartım 2k kaldırmaz die düşünüyorum.
• 27 inc 1080p alırsamda ekran büyük olucağından bulanıklık olma ihtimali var sanırsam.

Şimdiden cevap verenlere çok teşekkür ederim.
Ayriyetten ekran kartım
Asus R9 270.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
10k bütçeye 2k QHD,Fast ips, minimum 180hz monitör bakıyorum öneriniz var mı ?

Tam 5 bin tl var.
Eski monitorum (PHILIPS 192E) artik yetmiyor hem ekrani kucuk hem hz degeri stabil değil.

• Monitoru sadece yazılım ve siber için kullanıcam oyun felan oynamicam ama yinede hz değeri en az 144 olsa iyi olur akıcılık önemli sonuçta.
• Yukarı ve aşağı doğru hareket etmesi iyi olabilir ama sanırsam bu bütçeyle zor.
• Onun haricinde netlik çok önemli sonuçta uzun süre bilgisayar başında olucam. 2k isterdim ama 5 bin tl zor gibi bide ekran kartım 2k kaldırmaz die düşünüyorum.
• 27 inc 1080p alırsamda ekran büyük olucağından bulanıklık olma ihtimali var sanırsam.

Ayriyetten ekran kartım
Asus R9 270.
Pivot istersen 144hz full hd 5800 tl ye https://www.idefix.com/samsung-odyssey-g3-ls24ag300n
5000tl altında ise aşağıdakileri önerebilirim, elindeki monitörden çok daha iyiler

Tam 5 bin tl var.

Ayriyetten ekran kartım
Asus R9 270.
KTC H25T7 alırsınız yanına da NB F80 monitör kolu çekersiniz hocam.

2K olsun isterseniz ikinci elden bulursunuz Fazeon Koorui falan.

Pivot istersen 144hz full hd 5800 tl ye https://www.idefix.com/samsung-odyssey-g3-ls24ag300n
5000tl altında ise aşağıdakileri önerebilirim, elindeki monitörden çok daha iyiler

Hocam samsung odyssey modelleri kötü die duymuştum ama.
KTC H25T7 alırsınız yanına da NB F80 monitör kolu çekersiniz hocam.

2K olsun isterseniz ikinci elden bulursunuz Fazeon Koorui falan.
Hocam KTC markasını duydum ama ne kadar iyi doğru bilemiyorum.
2.El ASUS VG249QL3A 4000TL ye buldum pazarlıkla 3500'e çekebilirim alınır mı? sizce ?
Ayriyetten 2.El monitör alırken dikkat etmemin önemli olucağı bir kısım var mı ?.(Örn:Şu kadar zaman kullanılmış ise alınmaz gibi)

Markaya bakmayın hocam giriş seviye Asus monitörler de renk açısından falan çok başarılı değiller. KTC'nin bu modeli güzel, aynı paneli Gigabyte'da kullanıyor zaten. 3500'e Asus Tuf cazip geliyor tabii ama diğeri de sıfır garantili ürün. İkinci elde de ne kadar kullanıldığı çok önemli değil ölü piksel vs. olmasın yeterli.

Hocam şunlara ne diyorsunuz acaba ?

Geri