Sistem Toplamak İcin Yardim

batw

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
150000
Merhabalar bu yaz icin oyun ve edit işlerinde kullanacagim bir 100-150bin tl arasi kendimin toplayacagi bir sisteme ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirim

bütçende rahat sistem toplarsın ufak araştırmalar yapsan yeterli olacaktır youtube daki güvenilir kanalların topladığı sistemler oldukça güzel ve indirimli oluyor bir bak derim. (ayrıca sadece oyun içinse gidipte bir bilgisayara 150 bin TL vermeni tavsiye etmiyorum)

bütçende rahat sistem toplarsın ufak araştırmalar yapsan yeterli olacaktır youtube daki güvenilir kanalların topladığı sistemler oldukça güzel ve indirimli oluyor bir bak derim. (ayrıca sadece oyun içinse gidipte bir bilgisayara 150 bin TL vermeni tavsiye etmiyorum)
Yok hocam cogunlukla tasarim icin kullanicagim zaten tesekkur ederim mesaj icin

Yok hocam cogunlukla tasarim icin kullanicagim zaten tesekkur ederim mesaj icin
kanka tasarım uygulamaları için amd kendini ne kadar geliştirdiysede nvidia şuan hala sektörün öncüsü.Ben adobe uygulamalarında cok sorun yasıyorum amd ile zaten butcen var en kötü 5070li bi sistem topla ama şuan çok kötü bi zaman pc toplamak için onuda söyliyim

kanka tasarım uygulamaları için amd kendini ne kadar geliştirdiysede nvidia şuan hala sektörün öncüsü.Ben adobe uygulamalarında cok sorun yasıyorum amd ile zaten butcen var en kötü 5070li bi sistem topla ama şuan çok kötü bi zaman pc toplamak için onuda söyliyim
hangi zaman iyi olur o zaman?

Hocam bu paraya 5070 dolandırıpmak gibi bişey 5080 toplanır bu paraya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Nvidia ekran kartı (5080 en mantıklısı ) AMD(7 7800x3d) işlemci en iyisi olabilir bu bütçede

Hocam Nvidia ekran kartı (5080 en mantıklısı ) AMD(7 7800x3d) işlemci en iyisi olabilir bu bütçede
hocam pek anlamiyorum vallahi vaktin varsa toplayabilir misin

Bu kasa 2 gün önce gaming gecesi indiriminde 133 bindi. Yani indirimleri takip etmen lazım düz fiyattan aldığında kazıklanmış oluyorsun. 5080 ve 9900x3d ile bir sistem yapılabilir anlayacağın. Gaming gecesine yine gelecek muhtemelen haftaya cuma akşam.

Bu kasa 2 gün önce gaming gecesi indiriminde 133 bindi. Yani indirimleri takip etmen lazım düz fiyattan aldığında kazıklanmış oluyorsun. 5080 ve 9900x3d ile bir sistem yapılabilir anlayacağın. Gaming gecesine yine gelecek muhtemelen haftaya cuma akşam.
eyvallah hocam takip edicegim

en kötü dedim zaten çünkü ram ssd ve ekran kartı fiyatları fahiş olduğu için bilemiyorum bi yandan.
bu sene değil 24 ve 25in ortalarına kadar baya iyiydi 2027de yeni nesil kartlar çıkana kadar yavaşça düşecek fiyatlar.gecen seneki ramin 10 katına alcaksınız suankı ramı.

Bende bunu gördüm hocam bunu önercektim ekran kartı modeli biraz düşük ama güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,949
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri