- Bütçe
- 10000
Şuanki anakartım MSI b650 carbon wifi. Ekran kartının birinci soketi çalışmamaya başladı. İkinci soketi kullanıyorum. Beyaz olarak hangi anakartları önerirsiniz. F/P oranı iyi olsun. 8 10 bin bantlarında olabilir. Kesin bir bütçem yok.
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-atx-fiyati,903526941.html şu işinizi görebilir hocamŞuanki anakartım MSI b650 carbon wifi. Ekran kartının birinci soketi çalışmamaya başladı. İkinci soketi kullanıyorum. Beyaz olarak hangi anakartları önerirsiniz. F/P oranı iyi olsun. 8 10 bin bantlarında olabilir. Kesin bir bütçem yok.
Asus değilde MSI olan bunun bir üst modeli diye biliyorum onada bakabilirsin Asus matx olunca pek güzel gelmiyor
Tam tersini diyorlar ama asus daha üst segmentmiş.Asus değilde MSI olan bunun bir üst modeli diye biliyorum onada bakabilirsin Asus matx olunca pek güzel gelmiyor
Hocam Asus için söylemedim matx olur dersen asusada bakabilirsinTam tersini diyorlar ama asus daha üst segmentmiş.
Büyük olsun dersen MSI, küçük olsun dersen ASUS al bitti gitti. İkisi de işini görür.
Büyük olsun dersen MSI, küçük olsun dersen ASUS al bitti gitti. İkisi de işini görür.