Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Onu bunu bırakın bunları kontrol eden insanlar yok mu napıyorlar
Bence hiç bir şey bilmiyorlar bakıp geçiyorlar
Olan millete oluyor

Allah'tan hiç birinde sıkıntı yok
1000020078.webp

Son 2 sayfayı görünce uyarma gereksinimi hissettim.
3 kuruşa 5 köfte alayım derken başınıza çok ciddi iş alırsınız bakın böyle şeylere sakın kalkışmayın.
Önceki sayfada yapılan şey nitelikli dolandırıcılıktır. Amazon'un Hukuk Departmanı yok mu sanıyorsunuz? Asliye ceza mahkemesine deliller ile birlikte bir dilekçe verip dava açsalar 2026 yılı Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi minimum 45.000 TL.
Dahası nitelikli dolandırıcılık şikayete tabi değildir re'sen soruşturulur yani Amazon ile anlaşır yarı fiyata kapatırım şikayeti çekerler vazgeçerler diye düşünenler, savcılık mahkeme dosyasına bakıp 2 sayfa iddianame düzenler verirse soluğu ağır cezada alırsınız. 18 yaşından küçüğüm yırtarım dersenizde çocuk ağır cezada yargılanırsınız.

bu amazon adamı krize sokar ya bugün teslim istedim 1de verdiler kargoya bugünde teslim edemiyolar 2 gün sonraya atıyolar harbi iyice cozuttular
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 kuruşa 5 köfte alayım derken başınıza çok ciddi iş alırsınız bakın böyle şeylere sakın kalkışmayın.
Önceki sayfada yapılan şey nitelikli dolandırıcılıktır. Amazon'un Hukuk Departmanı yok mu sanıyorsunuz? Asliye ceza mahkemesine deliller ile birlikte bir dilekçe verip dava açsalar 2026 yılı Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi minimum 45.000 TL.
Dahası nitelikli dolandırıcılık şikayete tabi değildir re'sen soruşturulur yani Amazon ile anlaşır yarı fiyata kapatırım şikayeti çekerler vazgeçerler diye düşünenler, savcılık mahkeme dosyasına bakıp 2 sayfa iddianame düzenler verirse soluğu ağır cezada alırsınız. 18 yaşından küçüğüm yırtarım dersenizde çocuk ağır cezada yargılanırsınız.
Hangi olay hocam?

Depo ürünlerini özellikle videolu açmak lazım. Ben 2 ürün aldım bir ürün sıfır gibi geldi, diğeri arızalıydı şans işi. Sizin kutuyu açarken videonuz varsa size hiçbirşey diyemezlerde, yoksada muhtemelen iade edersiniz. Sizden önce iade eden kişiyi tespit edip yasal işlem başlatıp bi davayı çaksalar, Yüz kızartıcı suçtan hüküm yer, işinden bile kovarlar elemanıda işte uğraşacak sistem lazım :)
sorun şu inceliyorlarmı bunu

öylede müşteri hizmetleri ürünü zaten depodan aldığınız 2.el kategorisinde ne bekliyorsunuz yaziyor birde pişkin pişkin :kekw: ne yazacağımı biliyorumda yer müsayit değil :kekw::kizginpeepo:
1k ucuza alınca bedavaya almış olmuyoruz malesef :D

Bende anakart aldım pinlerde sorun var ise incelemiyorlardır. Henüz gelmedi bakalım. Müşteri hizmetleri her ürüne özenle bakıldığını ona göre mükemmel, iyi gibi etiketlerin verildiğini yazmış.

inşallah ilgilenirler ya

Bende anakart aldım pinlerde sorun var ise incelemiyorlardır. Henüz gelmedi bakalım. Müşteri hizmetleri her ürüne özenle bakıldığını ona göre mükemmel, iyi gibi etiketlerin verildiğini yazmış.
valla kanka 7 8 ay önce anakart almıştım anakartı taktım çalıştı sabahına daha çalışmadı iade ettim aldılar

bu amazon adamı krize sokar ya bugün teslim istedim 1de verdiler kargoya bugünde teslim edemiyolar 2 gün sonraya atıyolar harbi iyice cozuttular

Hangi olay hocam?
saçma olan şu prime varsa daha geç geliyor kargo :D denendi onaylandı

Kul hakkı bilen adam böyle şeylere kalkışmaz zaten hocam. Bu bildiğin hırsızlık, bakkala gidip ekmek çalmaktan bir farkı yok bu durumun. Yazdıklarınızın tamamına katılıyorum.

müşteri hizmetlerinin kalite düşüyor prime teslimatlar zamaninda gelmiyor daha amazon ödemelerinin iyizco üzerinden oldugunu bilmeyen müşteri hizmeti var bana idefix mi diyor teheyyyy :kekw:

Bilgisayara takmadan önce durumu fark etmiştim zaten. Gelen ssdyi incelediğim zaman Samsung yazısının olduğu baştaki etiket havaya kalkmış, diğer köşedeki yani etiket bitiminde de yapıştırıcı izi var. Açtım Google'dan baktım 9100 Pro tasarımına ve alakası yok. Bari 990 olsun dedim o da benzemedi.
Knk istersen yardım edebilirim
Şikayet hattımız var konu açabilirim

Derim arkadaşım Amazon depo dan SSD aldı
Gelen ürünle aldığı ürün alakası yok
İade eden kullanıcı üstündeki etiketleri çıkartıp farklı bir ürün iade etmiş
Bunun gibi bir çok kişi mağdur oluyor

Böyle bir şey yazabilirim ya da daha iyisi varsa

Burada sorunlu ürün alan kadar çoğu sorunsuzda almıştır. Ama 30 gün koşulsuz iade olduğu sürece insanlar suistimal edecektir. Bak tertemiz iade de etsen sonuçta artık 2nci ele düşüyor, amazon gerçekten bu konudaki en ama en kolay iade kabul eden firma. Bunun elbette ki sonuçları olacaktır. Prime üyeliğe ayrıcalıklı yapsalar daha mantıklı olur en azından sürümden kâr ederler belki😆

Knk istersen yardım edebilirim
Şikayet hattımız var konu açabilirim

Derim arkadaşım Amazon depo dan SSD aldı
Gelen ürünle aldığı ürün alakası yok
İade eden kullanıcı üstündeki etiketleri çıkartıp farklı bir ürün iade etmiş
Bunun gibi bir çok kişi mağdur oluyor

Böyle bir şey yazabilirim ya da daha iyisi varsa
bu nasıl bir hak yeme ya nasıl becermiş onu gerçekten şaka gibi

Burada sorunlu ürün alan kadar çoğu sorunsuzda almıştır. Ama 30 gün koşulsuz iade olduğu sürece insanlar suistimal edecektir. Bak tertemiz iade de etsen sonuçta artık 2nci ele düşüyor, amazon gerçekten bu konudaki en ama en kolay iade kabul eden firma. Bunun elbette ki sonuçları olacaktır. Prime üyeliğe ayrıcalıklı yapsalar daha mantıklı olur en azından sürümden kâr ederler belki😆

bu nasıl bir hak yeme ya nasıl becermiş onu gerçekten şaka gibi
Aktif olarak çalışanım şikayet oluşturduğum zaman bunu herkes görebilir önlem alabilirler
Konuyu düzgün bir şekilde yazacak biri lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
Aktif olarak çalışanım şikayet oluşturduğum zaman bunu herkes görebilir önlem alabilirler
Konuyu düzgün bir şekilde yazacak biri lazım
Basitçe sallamıyorlar, iade edin geçin. Amazon'un kurumsallık konusında çok yol alması lazım. Para iadesi veya 30 gün iade dışında adamların çözüm yöntemi yok, bunların dışına çıktınız mı sudan çıkmış balığa dönüyorlar.

Samsung 9100 Pro 2 TB SSD'm geldi arkadaşlar. Altta ürünü görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

Not: Onun bunun çocuğunun teki 980 prosundaki etiketi söküp 9100 pro etiketini buna yapıştırıp iade ediyor. Amazon depo da dünden razı kazıklanmaya. Bu şekilde heyecanla beklediğim durum hüzünle sonuçlanıyor.
bi kac depodan ürün aldım ve bu aklıma gelmişti buraya birisi. mouse mu ne birsey almıs logitech adam 8k dongleı yok bunu nasıl kullayayım gibi birsey yazmısdı oradan aklımda kalan birseydi yani burada suclu durumuna bizde geçebiliriz bi anda kuryeler kapıya atıp gidiyor kontrol etme sansımız yok bekleme desen hiç yok. ablamın basına bi sıfır üründe gelmisdi ama farklı kapalı kutu bi başka ürün gelmisdi ona kulaklık. müsteri hizmetlerine yazınca ürün sizde kalsın biz para iadesini yapıcaz bizim sucumuz gibi birsey soylemisdi. müşteriyi en koruyan amazon ancak biz suistimal ediyoruz. gamepad konularında vb görüyoruz kapalı kutu ürünü bile geri almayan firmalar var. yakında kapanırsa sasırmayız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,908
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri