Uygun Mouse Pad Önerisi

Resul07

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
1000
Mouse pad e ihtiyacım var Mouse pad piyasasını bilmiyorum ama bir mouse pad a çok para vermek ye istemiyorum ona göre önerirsin maksimum 1000 TL lik falan.

Mouse pad e ihtiyacım var Mouse pad piyasasını bilmiyorum ama bir mouse pad a çok para vermek ye istemiyorum ona göre önerirsin maksimum 1000 TL lik falan.
steelseries qck large kullanıyorum memnunum öneririm

• Beğen
Reaksiyonlar: vglx
Eğer çok hard fps oyuncusu deil isen (benim gibi) valorant oynuyorum çoğunlukla ve bunu kullanıyorum memnunum.

rastgele siyah bir mouse pad al reis hiç gerek yok öyle şekilli veya beyazlılara onun dışında şu tarz dünya haritalılar iyi bence
Attığın ürün güzel bir şeye benziyor ama çok anlamıyorum kayma falan önemli diyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

steelseries qck large kullanıyorum memnunum öneririm
O kadar para verdikten sonra belki şekilli şeyler de alabilirim

Eğer çok hard fps oyuncusu deil isen (benim gibi) valorant oynuyorum çoğunlukla ve bunu kullanıyorum memnunum.

Hocam kayması iyi mi malzemesi falan

xradersa bakabilirsin birde steelseries qck onada bakabilirsin

Yani ucuz düz siyah almak daha iyi

Bir mouse pad a bu kadar bütçe ayırmak istemiyorum
hocam zaten ayırmayın böyle alınıyor üstünde saçma sapan canavarlar anime kızları felan çok çirkin duruyor benim gözümde herkese hitap eden bir mouse pad çok iyi olur

Geri