aziz güngör
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Merhabalar 45-55 bütçe ile sistem onerisi yapabilirseniz cok memnun olurum
0 2.el farkeder mi kullanım amacınız tam olarak nasıl olacakMerhabalar 45-55 bütçe ile sistem onerisi yapabilirseniz cok memnun olurum
Oyun ve kartla alim olacağı için sıfır daha iyi olur0 2.el farkeder mi kullanım amacınız tam olarak nasıl olacak
Reis baya mükemmel eline sağlık baya iyi eyvallah![]()
Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet!www.incehesap.com
Usta böyle bi sistem topladım 0 ama 2 nci elden alırsan aynı fiyata daha iyi bir sistem toplayabilirsin ama aklıma geleni topladım böyle bir şey çıktı ortaya
Eyvallah hocam bu bayağı iyi fakat trendyol hepsi burada gibi yerlerden almak iyi mi sence![]()
Game Garaj Prime S43 AMD Ryzen 5 7500F 32GB RAM 1TB SSD RX9060XT 16GB FreeDOS Oyuncu OEM Paket - Fiyatı, Yorumları
Prime S43 AMD Ryzen 5 7500F 32GB RAM 1TB SSD RX9060XT 16GB FreeDOS Oyuncu OEM Paket yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Satıcı game garaj bisey degismiyorEyvallah hocam bu bayağı iyi fakat trendyol hepsi burada gibi yerlerden almak iyi mi sence
Bu cok iyi oldu teşekkür ediyorumSatıcı game garaj bisey degismiyor
inanılmaz kötü bu fiyata hocam![]()
Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet!www.incehesap.com
Usta böyle bi sistem topladım 0 ama 2 nci elden alırsan aynı fiyata daha iyi bir sistem toplayabilirsin ama aklıma geleni topladım böyle bir şey çıktı ortaya
Bencedeinanılmaz kötü bu fiyata hocam0 olarak bile kötü anakart 620nin yandan yemişi 840 alınmaz ve bu fiyat çok pahalı 5070 var bu fiyata 2.ele girince bu sistemin aynısı 25-30 kağıt altına anakart vs daha iyi dizilir örnek olarak atıyorum
![]()
Flow Bronze | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Flow Bronze | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
![]()
Eclipse Pro | AMD Ryzen 7 9700X | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Eclipse Pro | AMD Ryzen 7 9700X | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
hocam tavsiyem ikinci el ve sıfır karışık gidin ekran kartını forumdan sıcak fırsatlardan 5060 fln kovalayın anakartı ikinci el alabilirsinizMerhabalar 45-55 bütçe ile sistem onerisi yapabilirseniz cok memnun olurum
hocam bence ikinci el sıfır karışık gidin ekran kartını kesinlikle sıfır alın forumda sıcak fırsatlar bölümünde ekran kartı indirimi ve ram indirimi kovalayın ana kartı ikinci el alabilirsinizMerhabalar 45-55 bütçe ile sistem onerisi yapabilirseniz cok memnun olurum
Maşallah reis 5070 den bir gram aşşa düşmemiş 45k lık bütçe oldu 70k eyvlhinanılmaz kötü bu fiyata hocam0 olarak bile kötü anakart 620nin yandan yemişi 840 alınmaz ve bu fiyat çok pahalı 5070 var bu fiyata 2.ele girince bu sistemin aynısı 25-30 kağıt altına anakart vs daha iyi dizilir örnek olarak atıyorum
![]()
Flow Bronze | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Flow Bronze | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
![]()
Eclipse Pro | AMD Ryzen 7 9700X | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Eclipse Pro | AMD Ryzen 7 9700X | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
![]()
Majesty Bronz | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | PNY RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Majesty Bronz | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | PNY RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
bir şey diym mi aklımı tamamen bu düşünce buluyor herhalde böyle yapacağım eyvlhhocam tavsiyem ikinci el ve sıfır karışık gidin ekran kartını forumdan sıcak fırsatlardan 5060 fln kovalayın anakartı ikinci el alabilirsiniz
hocam bence ikinci el sıfır karışık gidin ekran kartını kesinlikle sıfır alın forumda sıcak fırsatlar bölümünde ekran kartı indirimi ve ram indirimi kovalayın ana kartı ikinci el alabilirsiniz