Arkadaşlar Sistemimden Bir Kaç Parça Değiştircem Yardımcı Olur Musunuz ?

Kötü PSU o sisteme alınmaz. C+/B- arası bir tierde. Senin alacağın sisteme PSU B+ veya A- tarzı bir PSU lazım. Mesela Lian Li O11 Dynamic Mini V2 ile Lian Li Edge 850W Psu kombolayabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/power-supply...n2850br-h12s-gen5-850-w-fiyati,806647169.html bir arkadaş bu psu yu önerdi mesela hocam

Hocam aslında başta net olarak beyaz bir kasa tercih edeyim demiştim ama şimdi bazı parçaları şuanki güncel sistemimden söküp yeni kasaya takacağım için o beyaz sistem güzel durmayacak gibi çünkü ramler siyah ve kırmızı renkte ssd de siyah kırmızı renk sizce bu sistemin görünüşünü bozar mı bide beyaz sistem dizsem siyaha göre çok mu uçuk fiyat çıkar anakart kasa psu ekran kartı işlemci soğutucusu alacağım daha
Eskiden çok uçuk fiyat çıkıyorduda şuan beyaz parçaların fiyatı uygun. Tek pahalı olduğu kısım Ekran kartı.

Kötü PSU o sisteme alınmaz. C+/B- arası bir tierde. Senin alacağın sisteme PSU B+ veya A- tarzı bir PSU lazım. Mesela Lian Li O11 Dynamic Mini V2 ile Lian Li Edge 850W Psu kombolayabilirsin.

Eskiden çok uçuk fiyat çıkıyorduda şuan beyaz parçaların fiyatı uygun. Tek pahalı olduğu kısım Ekran kartı.
Hocam beyaz sistem dizeyim diyorum ekran kartı bu olur https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965190413.html bana beyaz psu beyaz kasa ve beyaz anakart önerisi lazım

Arkadaşlar parçalara karar verdim.
Ekran kartı RX9070 XT
İşlemci Ryzen 7 78003xd
Anakart bu olarak düşündüm.

ASUS B650E MAX Gaming WiFi W Anakart Soket AMD AM5 (Ryzen 9000, DDR5 Bellek, PCIe 5.0, 3X M.2, WiFi 6E, BIOS Flashback, Aura Sync, CEC Tier II) : Amazon.com.tr: Bilgisayar

ASUS B650E MAX Gaming WiFi W Anakart Soket AMD AM5 (Ryzen 9000, DDR5 Bellek, PCIe 5.0, 3X M.2, WiFi 6E, BIOS Flashback, Aura Sync, CEC Tier II) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
PSU
www.akakce.com

MSI MAG A850GL White Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

En ucuz MSI MAG A850GL White Gen5 850 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI MAG A850GL White Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
BOŞ KASA

MSI MAG PANO 100R PZ WHITE Temperli Cam 3x120mm 1x120mm ARGB Fan ATX Beyaz Panoramik Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar

MSI MAG PANO 100R PZ WHITE Temperli Cam 3x120mm 1x120mm ARGB Fan ATX Beyaz Panoramik Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Sıvı soğutma önerisi alabilir miyim bu kasaya uygun yukarıya 3 lü fanlı bir sıvı soğutma olabilir renk beyaz olursa çok iyi olur

Son düzenleme:
Arkadaşlar parçalara karar verdim.
Ekran kartı RX9070 XT
İşlemci Ryzen 7 78003xd
Anakart bu olarak düşündüm.

www.amazon.com.tr
PSU
www.akakce.com

MSI MAG A850GL White Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

En ucuz MSI MAG A850GL White Gen5 850 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI MAG A850GL White Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
BOŞ KASA

Sıvı soğutma önerisi alabilir miyim bu kasaya uygun yukarıya 3 lü fanlı bir sıvı soğutma olabilir renk beyaz olursa çok iyi olur
Kasa güzel inventusta 5800 oradan alabilirsin. Psu ise vatanda 6800. 2 Parçada güzel. MSI mag coreliquid a13 sıvı soğutma vatanda şuan 4400. Onunla set olmuş olur.

Kasa güzel inventusta 5800 oradan alabilirsin. Psu ise vatanda 6800. 2 Parçada güzel. MSI mag coreliquid a13 sıvı soğutma vatanda şuan 4400. Onunla set olmuş olur.
Hocam parçalara genel olarak yorumun güzel galiba anladığım kadarıyla bu sıvı soğutmanın beyaz rengi var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,938
Üyeler
196,859
Son üye
utku7
Geri