S26 Alınır mı? (50-60k Bütçe)

Antonio Montana

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
422
Bütçe 50-60 arası. Bu bütçedeki iPhone'ları pek beğenemiyorum. 60Hz vs. den dolayı. Samsung'a yöneldim. S26 nasıldır?

Batarya performansı iyi, kamerası iyi ve ekranı tatmin eden bir model arıyorum. Oyun çok oynamam haftada 3-5 el Clash Royale atmak dışında.

A34'ten geçiş yapmayı planlıyorum. Çok küçük gelir mi? Açıkçası daha kompakt bir cihaza geçmek istedim. Ayrıca fiyatı daha da iner mi sizce? 2 ay önce 60-70 bin liraymış, şimdi 56'ya bulunuyor.

Bütçe 50-60 arası. Bu bütçedeki iPhone'ları pek beğenemiyorum. 60Hz vs. den dolayı. Samsung'a yöneldim. S26 nasıldır?

Batarya performansı iyi, kamerası iyi ve ekranı tatmin eden bir model arıyorum. Oyun çok oynamam haftada 3-5 el Clash Royale atmak dışında.

A34'ten geçiş yapmayı planlıyorum. Çok küçük gelir mi? Açıkçası daha kompakt bir cihaza geçmek istedim. Ayrıca fiyatı daha da iner mi sizce? 2 ay önce 60-70 bin liraymış, şimdi 56'ya bulunuyor.
S25 daha mantıklı Exynos işlemci alınmaz, hatta büyük ekran istersen S25+ da bakabilirsin.

S25, S24, S23 falanda bakabilirsin hocam, taleplerine göre

S25 daha mantıklı Exynos işlemci alınmaz, hatta büyük ekran istersen S25+ da bakabilirsin.
1780257349995.webp

s25 ve s25+ sıfır bulunmuyor sıfır istiyorsa alınabilir ama 56ya hala pahalı bence de

S25 düşündüm fakat S26'nın 1 yıl daha güncelleme alması vs. cezbetti. Exynos'lar artık iyi diye biliyordum. Kronik bir sorunu mu var?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama 56ya hala pahalı bence de
Düşer mi daha? Düşerse ne kadar düşer? Acelem yok. 2-3 ay sonra da alabilirim

S25 düşündüm fakat S26'nın 1 yıl daha güncelleme alması vs. cezbetti. Exynos'lar artık iyi diye biliyordum. Kronik bir sorunu mu var?
8 gen 5 li s26ya kıyasla pilde büyük fark yiyor onun dışında iyi

bilmiyorum lansmandaki öğrenci indirimli fiyatının altına daha yeni düşüyorlar apple gibi olmaya başladı samsung da

Fiyatı düşer kimse Exynosa sıcak bakmıyor, bakmamalı da zaten kim neden ortalama bir işlemci için bu kadar yüksek paralar ödesin yani? Tamam telefon iyi de işlemci de telefonun kalbi sonuçta.

8 gen 5 li s26ya kıyasla pilde büyük fark yiyor onun dışında iyi

bilmiyorum lansmandaki öğrenci indirimli fiyatının altına daha yeni düşüyorlar apple gibi olmaya başladı samsung da
Sorun işlemcinin dökümünü Samsungun yapması, adamlar beceremiyor bu işi. Ek olarak sadece işlemci gücü, cihazın fazla ısınması veya pili fazla yemesi de değil kamera performansını bile etkiliyor işlemci.

Sorun işlemcinin dökümünü Samsungun yapması, adamlar beceremiyor bu işi. Ek olarak sadece işlemci gücü, cihazın fazla ısınması veya pili fazla yemesi de değil kamera performansını bile etkiliyor işlemci.
1780258229812.webp

hangisi 25 hangisi 26

Hocam dediklerin doğru olabilir belki de gereksiz bi exynos nefreti var gibi. Sonuç olarak bu işlemcili cihazlardan milyonlarca üretildi çoğu kişi de kullanıyor. Eskiden sorunları vardı evet ama güncel olarak çok yoktur diye düşünüyorum.

Hocam araştırmalarım sonucu ben 2 ay önce Samsung Galaxy 25 Plus aldım (256 gb), 53-54 bine trendyol satıyordu (resmi satıcı) gayet memnunum. Oyun çok oynamıyorum sadece candy crush arada bir açarım. Telefon çok hızlı ve görüntü kalitesi ses kalitesi de gayet iyi şu an ne kadar bilmiyorum;ben aldıktan sonra arttı sanırım fiyatı baya

Geri