Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

anakart ürün geldi arka plaka sallanıyor termal macun lekesi vardı kutu toz içindeydi ama soket tertemiz çok garip napsam bilemedim
Fiyat iyiyse tak kullan hocam iade etme boşuna iade eden kişi arka plakayı kendi soğutucusunu takmak için sökmüştür. Bu tarz durumları genelde kendi anakartı serviste olan veya arıza test etmek için suistimal eden insanlar yapıyor. Normal kendine alıp 2.elden satsa zarar edecek vicdanı olmadığı için öyle yapmıştır.

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
Fiyat iyiyse tak kullan hocam iade etme boşuna iade eden kişi arka plakayı kendi soğutucusunu takmak için sökmüştür. Bu tarz durumları genelde kendi anakartı serviste olan veya arıza test etmek için suistimal eden insanlar yapıyor. Normal kendine alıp 2.elden satsa zarar edecek vicdanı olmadığı için öyle yapmıştır.
Fiyatı depo ürünü için pek iyi kabul edilmez doğrusu. Çünkü sıfırını amazon 9.300 liraya sattı 2 ay ardından bu fiyat üzerinden depo fiyatlandırması yaparak 8900e çekti. Aradaki 400 TL ile ikinci el kabul edilebilecek bir kondisyonda değil çözüm sunacaklar ona göre ilerleyeceğim.

Fiyatı depo ürünü için pek iyi kabul edilmez doğrusu. Çünkü sıfırını amazon 9.300 liraya sattı 2 ay ardından bu fiyat üzerinden depo fiyatlandırması yaparak 8900e çekti. Aradaki 400 TL ile ikinci el kabul edilebilecek bir kondisyonda değil çözüm sunacaklar ona göre ilerleyeceğim.
Anakart modeli neydi hocam

Aradaki fark değmezmiş hocam 400tl icin

Su ürün güzel usb 4 ihtiyaciniz yok ise 2 tane m2 soketi yetiyor ise incehesap cuma günü 6bintl sattı belki cuma günü yine koyabilir
Şuan baktım 10600 den aşağı x870 anakart ta yokmuş hocam

Aradaki fark değmezmiş hocam 400tl icin

Su ürün güzel usb 4 ihtiyaciniz yok ise 2 tane m2 soketi yetiyor ise incehesap cuma günü 6bintl sattı belki cuma günü yine koyabilir
yok hocam ya sanmıyorum, tuf b850m-e alırım en kötü

Beyler selam amazon indirim kodu var mı aktif 10 bine bin vardı geçen öyle bir şey varsa iyi olur.

yok hocam ya sanmıyorum, tuf b850m-e alırım en kötü
Kötü bir marka degil hocam bunun (COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14) serisini 2 tanıdıkta kullandik biri 7800x3d kullaniyor diğeri 7500f 7800x3d kullanan cs2 yayını yapıyor hatta. İlle marka asus msi gigabyte gibi olma tercihiniz yoksa 6000tl ler icin güzel fiyat 7500 tl mantıklı olmuyor ama o fiyatlarda bir cok markanın giris seviyesi b850 lerinden iyi Çinde popüler marka Çin mensei anime serisi özel tasarım üretiyorlar

Ekler

• IMG_1400.webp
    IMG_1400.webp
    151.7 KB · Hit: 69
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye