Alacağım Anakart ile Kullandığım Ramler ile Uyuşmazlık Olur Mu ?

Graft1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
88
Arkadaşlar merhabalar bu anakartı almayı düşünüyorum.
https://www.amazon.com.tr/ASUS-Gami...=warehouse-deals&sr=8-12&srs=44219324031&th=1
fakat anakart üreticisi asusun sitesine girdiğim zaman şuanki kullandığım ramlerin testlerinin yapılıp yapılmamış olduğunu göremiyorum. ram markam Twinmos 32 gb cl 46 değerinde 32 gb ramlerim var.
Bu anakartı alırsam ram uyuşmamazlığı yaşar mıyım?

yaşama ihtimaliniz var şimdi baktım twinmos gerçekten de desteklenenlerde yazmıyor. Muhtemelen expo açarken sıkıntı yaşarsınız. Bence bu anakartı tercih etmeyin.

yaşama ihtimaliniz var şimdi baktım twinmos gerçekten de desteklenenlerde yazmıyor. Muhtemelen expo açarken sıkıntı yaşarsınız. Bence bu anakartı tercih etmeyin.
Hocam yapay zekada olumsuz bir şekilde çalışır diyor ama

işlemcin ne

evet hocam kesin :D
kullanırsın fakat test olmadığı için kesin bir yorum yapamam arkadaşın dediği gibi expo veya debug sıkıntısı yaşaman muhtemel ekleyebilirsen b850 eagle ice al normalde MSI B850M gaming plus var iyi anakart o da x3D lerde biraz kumar o kartlar MSI sıkıntılı ram uyumlu gözüksede kendi içinde işlemciyle birlikte ram seçebiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

örnek olarak

kullanırsın fakat test olmadığı için kesin bir yorum yapamam arkadaşın dediği gibi expo veya debug sıkıntısı yaşaman muhtemel ekleyebilirsen b850 eagle ice al normalde MSI B850M gaming plus var iyi anakart o da x3D lerde biraz kumar o kartlar MSI sıkıntılı ram uyumlu gözüksede kendi içinde işlemciyle birlikte ram seçebiliyor

örnek olarak
b850 eagle ice bütçem yok hocam o kadar ya

Hocam yapay zekada olumsuz bir şekilde çalışır diyor ama
ben çalışmaz demedim zaten destekli değilse ramlar xmp veya expo ayarı açamamanız muhtemel veya oc yapamayabilirsiniz. yeni bir anakart mı bilmiyorum bios güncellemesiyle destek gelebilir ileride. Yine de siz bilirsiniz.

Hocam kasa ve psu olarak ne önerirsin ekran kartımda 9070 xt olcak

o zaman biraz kumar olacaktır hocam kesin kullanan bir arkadaş yorum yaparsa daha iyi olacaktır ddr5 cephesi biraz meşakatli
b850 anakart da kesin çalışır der misiniz peki hocam

dediğim gibi debug sıkıntısı yaşayabilirsin bozmaz diyorsan şuna da bakabilirsin bende 7800x3D diğer sistemde bu anakart var şuan ramler xpg

bütçen ne kadar kasa olarak geçen fazeonlar psusuz uygundu gaming gecesindende ortalama 750-850w kaliteli bir psu alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,163
Üyeler
196,904
Son üye
0Atilla9
Geri