- Konu Sahibi Konu Sahibi
yapma ya ben de lcdli versiyonu alıcaktımLcd siz 3800 e geldi reverse siyah iyi mi sizce? Lcd yi almaya korkuyom yüksek sesli ve bozuluyormuş sanırım çok şikayet vardı
yapma ya ben de lcdli versiyonu alıcaktımLcd siz 3800 e geldi reverse siyah iyi mi sizce? Lcd yi almaya korkuyom yüksek sesli ve bozuluyormuş sanırım çok şikayet vardı
Hocam reklam olmasında bir youtubet birine full lian li ekranlı sistem dizmişti sonraki videsoujda arkadaş çok sorun yaşamıştı. Yorumlarda da mağdur bir sürü insan vardı.yapma ya ben de lcdli versiyonu alıcaktım
Rs serisinde usb hub varmış. Fan çoğaltıcı yokmuş. Düzeltme.Hmm ben bu ürünü görmemişim, ne farkı var acaba kablolama dışında.
Evet üçlüden wireless kontrolcü çıkıyor, evet 10 fana yeter3lüden kontrolcü çıkıyor mu ? Bir de1 kontrolcü 10 fana yeterli mi
3lüden çıkıyor yazdığına göre 3 fan için 1 yol toplam 10 yolu kontrol edebildiği yazıyor3lüden kontrolcü çıkıyor mu ? Bir de1 kontrolcü 10 fana yeterli mi
tahmin ettigim gibi oldu :dimkanı yok bence hatta 1-2 güne geri güncellerler fiyatları gibime geliyo incehesapın sagı solu belli olmuyo
Fazlası oldu sankitahmin ettigim gibi oldu :d
Sattıklarını gönderseler yeter.tahmin ettigim gibi oldu :d
sıvı sağutucuyu yana takcam lcd hangisini almam gerekSattıklarını gönderseler yeter.
Bende full+full lianli ekosistem var sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
Kalite diye bir şey beklemeyin 3 setten 3 tane fan rullmanı bozuldu görüntüden başka bir şey değil
Aldığıma pişman oldum yeni alanlara gazanız mübarek olsun.
görüntü ve marka satıyor az üstünde çok daha kaliteli fan bulunur aslında da işteBaba 6k çok değil mi üç tane kasa fanı için
sanırım lcd li olanlar hep sorunlu ama lcd sizler iyi çalışıyor diye biliyorum.Sattıklarını gönderseler yeter.
Bende full+full lianli ekosistem var sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
Kalite diye bir şey beklemeyin 3 setten 3 tane fan rullmanı bozuldu görüntüden başka bir şey değil
Aldığıma pişman oldum yeni alanlara gazanız mübarek olsun.