evet arkadaşlar 1080P den 2K ya geçme kararı aldım ancak diğer tüm marka fiyatları ucuk sizce bu monitör alınır mı??
ben aldım kullanıyorum dün teslim ettiler, ölü piksel vs gibi bi sorun yok, söyledikleri değerler ne kadar doğrudur bilmiyorum ama renk kalitesi ve parlaklik olsun gayet iyi. monitorun menüsünden ayar yaparak oyun moduna getirince daha iyi oluyor aklında bulunsun. North bayou f80 monitor standı ile kullanıyorum, şu anlık bi sıkıntı yok memnunum gayet, kötü bir 1080p monitorden gecmistim çağ atlamış gibi oldum. Kısa bi display port kablosu çıkıyor kutunun içinden. peşin fiyatına 3 taksit varken alınır. İncelemesi olmadığı için hiç uzun uzun yazmak istedimevet arkadaşlar 1080P den 2K ya geçme kararı aldım ancak diğer tüm marka fiyatları ucuk sizce bu monitör alınır mı??
Valla hocam dediğiniz gibi internetter hiçbir inceleme yok, ne youtube videosu nede üstünde duran anlatım sadece donanım arşive birisi inceleme atmış oda daha ilk ve yeni, sizlerin dediğinize güvenerek alıyorum pişman olmayız inşallah.ben aldım kullanıyorum dün teslim ettiler, ölü piksel vs gibi bi sorun yok, söyledikleri değerler ne kadar doğrudur bilmiyorum ama renk kalitesi ve parlaklik olsun gayet iyi. monitorun menüsünden ayar yaparak oyun moduna getirince daha iyi oluyor aklında bulunsun. North bayou f80 monitor standı ile kullanıyorum, şu anlık bi sıkıntı yok memnunum gayet, kötü bir 1080p monitorden gecmistim çağ atlamış gibi oldum. Kısa bi display port kablosu çıkıyor kutunun içinden. peşin fiyatına 3 taksit varken alınır. İncelemesi olmadığı için hiç uzun uzun yazmak istedim