Yardım Lian Li Edge 1200w Vs Lian Li Sx1200p Beyaz 1200w 80+ Platinum

Enilaw

80+
Reaksiyon skoru
10
arkadaşlar sizce hangisi daha mantıklı ekstra 5 adet usb takmak için edge 1200w mi yoksa performansa bakıp sx1200p almak mı? ben sx1200p sipariş ettim ama duruma göre iade edicem edge 1200w alıcam sizce hangisi? lian li fan alıcağım için ve ekstra kasanın üstüne lcd ekran almayı planlıyorum onlar için edge daha mı mantıklı? NOT : indirimli aldım sx1200p yi belki yaz indirimi gelince yine aynı fiyata düşer diye iade edip yaz indirimi bekleyip edge alırım diye düşündüm ama indirim gelmeyedebilir :D

Son düzenleme:
arkadaşlar sizce hangisi daha mantıklı ekstra 5 adet usb takmak için edge 1200w mi yoksa performansa bakıp sx1200p almak mı? ben sx1200p sipariş ettim ama duruma göre iade edicem edge 1200w alıcam sizce hangisi? lian li fan alıcağım için ve ekstra kasanın üstüne lcd ekran almayı planlıyorum onlar için edge daha mı mantıklı?

indirimli fiyattan sx1200p aldıysan sakın iade etme kafanı duvarlara vurabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu anki fiyattan ikisi de alınmaz

indirimli fiyattan sx1200p aldıysan sakın iade etme kafanı duvarlara vurabilirsin

şu anki fiyattan ikisi de alınmaz
evet indirimli 8 bin tl ye aldım ben şey diye düşündüm yaz indirimi gelir aynı fiyata düşer diye o yüzden şuanki fiyattan hayatta almam ikisinden birisini

evet indirimli 8 bin tl ye aldım ben şey diye düşündüm yaz indirimi gelir aynı fiyata düşer diye o yüzden şuanki fiyattan hayatta almam ikisinden birisini
riske atmaya gerek yok, aldığın psu zaten çok iyi. zaten bu fiyatlara çıkıyorsan aldığın kasada da fan kontrolcü olacaktır. en kötü kendin alırsın fan kontrolcüyü. yani bana çok saçma geliyor psu'nun üstünde usb hub olmasına gerek yok.

riske atmaya gerek yok, aldığın psu zaten çok iyi. zaten bu fiyatlara çıkıyorsan aldığın kasada da fan kontrolcü olacaktır. en kötü kendin alırsın fan kontrolcüyü. yani bana çok saçma geliyor psu'nun üstünde usb hub olmasına gerek yok.
kasa daha almadım şuanki bilgisayarı upgrade etmeye çalışıyorum ekran kartı ve işlemcim güzel kasam ve fanları kötü onlarıda değiştircem kasa olarak aklımda lian li compact kasa var fan olarakta lian li alcam usb çoklayıcı dışardan bakınca kötü gözükür diyolar o yüzden edge psu düşündüm

kasa daha almadım şuanki bilgisayarı upgrade etmeye çalışıyorum ekran kartı ve işlemcim güzel kasam ve fanları kötü onlarıda değiştircem kasa olarak aklımda lian li compact kasa var fan olarakta lian li alcam usb çoklayıcı dışardan bakınca kötü gözükür diyolar o yüzden edge psu düşündüm
Fanları da mı LCD alacaksın? Sadece üst kısma ekran alacaksan anakartındaki 9 pin portlarının yetmesi lazım.

Fanları da mı LCD alacaksın?
2 tane lcd alıcam 1 tane egzoz 1 tane yan kısma diğerleri normal lian li tl fan lcd ekranı compact kasa alıcam üst kısma anakart üstüne takıcam

Fanları da mı LCD alacaksın? Sadece üst kısma ekran alacaksan anakartındaki 9 pin portlarının yetmesi lazım.
valla yeter mi bilmiyom ben bir yerde gördüm yetmez diye sormak için o yüzden forum açtım

2 tane lcd alıcam 1 tane egzoz 1 tane yan kısma diğerleri normal lian li tl fan lcd ekranı compact kasa alıcam üst kısma anakart üstüne takıcam
9 Pin portları anakartın aşağısında oluyor zaten alttan arkaya doğru verirsin gözükmez. 3 fanı daisy chain yapınca 1 pwm 1 usb 2.0 başlığın oluyor. Sana lazım kısaca bi çoklayıcı ama sırf hub var diye psu değişmene gerek yok.

şeyden ya usb çoklayıcı kasada kötü gözükür dediler o yüzden edge mi alsam diye düşündüm
Çoklayıcı kasanın arkasında kalacak ön yüzde durmayacak. Şu işaretlediğim yer 9 pin portu zaten ordan arkaya çoklayıcı vereceksin.

1780329265410.webp

Fanlar gelince de hiç gözükmeyecek orası

1780329369749.webp

anladım peki illa çoklayıcı almam gerekli mi almadan yeterli olur mu usb girişleri
Kaç fan art arda kullancaksan işte daisy chain yaptığın zaman o dişi aparatdan 1 pwm 1 usb 2.0 header kablon oluyor. Onları bağlaman gerek anakartlarda genelde 2 tane falan oluyor 9 pin portu yani usb 2.0 header'ı ondan bi tane ekran falan desen sıkıntı olmaz da.

Kaç fan art arda kullancaksan işte daisy chain yaptığın zaman o dişi aparatdan 1 pwm 1 usb 2.0 header kablon oluyor. Onları bağlaman gerek anakartlarda genelde 2 tane falan oluyor 9 pin portu yani usb 2.0 header'ı ondan bi tane ekran falan desen sıkıntı olmaz da.
Hocam ben de Lian Li Uni Fan TL seti aldım Hyte Y70 kasada kullanacağım fanlar için ekstra bir şey satın almam gerekiyor mu sırf hub için lian li psu almak istemiyorum. Şu an 2 paket 3x120 mm reverse 1 paket 3x120 standart ( egzoz) 1 x 140 mm kasa arkasına (egzoz) düşünerek aldım. Bu fan kutusundan çıkacak fan control hub ile hepsini daisy chain yani birleştirip bir ucunu PSU'ya bir ucunu anakartta bağlayınca olay çözülmüş oluyor mu ? anakart ve psu için ekstra dışardan bir fanhub veya usb-hub' gerek kalmıyor değilmi (anakartım msi mpg x870e edge ti wifi PSU olarak da ROG Strix 1000P 1000W 80+ Platinum Beyaz kullanmak istiyorum.)

Geri