A9 Plus Scroll Rock Sonrası Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
62
Bütçe
2000
arkadaşlar a9 plus kullanıyordum çok memnunum fakat son 1 haftadır sitelerde asağı kaydırırken arada kendi kendine yukarı çıkmaya başladı yani 2 tık aşağı ise 1 tık yukarı yapınca sinir bozmaya başladı amazondan almıştım wraith in iade politikası yüzünden şimdi iade edip tekrar mouse almak istiyorum atk a9 plus güzel fakat wraith e güvenemiyorum yada başka önerdiğiniz mouse var mı ?

Draeu a950 bi araştır istersen.

duruşu ağırlığı iyi tavsiye ederseniz alabilirim hocam yada diğer arkadaşlar önerirlerse sıkıntısı yok olabilir
Kanka a9 plus önerecektim ama scroll hatası almışsın o yüzden tekrar önermedim. 2 ay a yakındır kulanıyorum herhangi bir sorunu olmadı bende.
Bence şu anda piyasada fiyat performans diyebileceğimiz en iyi moseulardan biri a9 plus olabilir.
Mc oynayıp scroll hatası aldıysan bence normal bir durum gibi. Cps scroll dedikleri olay ile günlerce scroll tekerleğini yoran insanlar var.
Draeu a950nin konusu çok fazla açıldı istersen onlara bakarsın.
Ayrıca,
Atk Blazing Sky x1 Wireless 1k hz mouse öneriyorum. Paw 3395 55gr mcu su temiz bir mouse. Seni üzeceğini düşünmüyorum.
Darmoshark M3 Pro Wireless Paw 3395 55 gr

Kanka a9 plus önerecektim ama scroll hatası almışsın o yüzden tekrar önermedim. 2 ay a yakındır kulanıyorum herhangi bir sorunu olmadı bende.
Bence şu anda piyasada fiyat performans diyebileceğimiz en iyi moseulardan biri a9 plus olabilir.
Mc oynayıp scroll hatası aldıysan bence normal bir durum gibi. Cps scroll dedikleri olay ile günlerce scroll tekerleğini yoran insanlar var.
Draeu a950nin konusu çok fazla açıldı istersen onlara bakarsın.
Ayrıca,
Atk Blazing Sky x1 Wireless 1k hz mouse öneriyorum. Paw 3395 55gr mcu su temiz bir mouse. Seni üzeceğini düşünmüyorum.
Darmoshark M3 Pro Wireless Paw 3395 55 gr

çok fazla scroll kullanan biri değilim atk a9 plus istiyorum ama yine aynı sorunu yaşarsam amazondaki gibi kolay halledemem gibi sorunu wraith in iade politikası biraz katı draeu ya bakınca mouse güzel ama pil kapasitesi düşük o fiyata a9 plus almamın nedeni 800 mh piliydi

Temizlemeyi denediniz mi? Belki pislik falan kaçmıştır mekanizmaya. Youtube' da videolar var scroll sorunları için. İlle aynı mouse olmasına gerek te yok.

Teknik servise verdiniz mi garantiye giriyor diye biliyorum
Ayrıca Wraith e gelirsek,
Mouseyi wraith den aldım firma pimpirikli bu konularda gerçekten. Kutuyu kargo poşetindeyken kamera eşliğinde açtım bir sıkıntı çıkarsa sorun yaşamamak için. İade politikası 15 gün içerisindeydi sanırsam. Güvenirlik konusunda iyiler zaten Jahrein fiticun gibi yayınlarla sponsorlukları var ama iade cart curt hakkında konuşamam hem iade olayı yaşamadım hem de forumda büyük bir eleştiri var wraith sitesiyle ilgili.
Scroll hatasını düzeltmek için yt deki videolara bakabilirsin dostum. Eğer yeni bir mouse alacak kadar gözün karardıysa mousenin içini açıp kendin yapmaya çalış zaten daha da kullanmayacaksın olmaz ise.

arkadaşlar a9 plus kullanıyordum çok memnunum fakat son 1 haftadır sitelerde asağı kaydırırken arada kendi kendine yukarı çıkmaya başladı yani 2 tık aşağı ise 1 tık yukarı yapınca sinir bozmaya başladı amazondan almıştım wraith in iade politikası yüzünden şimdi iade edip tekrar mouse almak istiyorum atk a9 plus güzel fakat wraith e güvenemiyorum yada başka önerdiğiniz mouse var mı ?
wraith kabul edecek mi iadeyi

çok fazla scroll kullanan biri değilim atk a9 plus istiyorum ama yine aynı sorunu yaşarsam amazondaki gibi kolay halledemem gibi sorunu wraith in iade politikası biraz katı draeu ya bakınca mouse güzel ama pil kapasitesi düşük o fiyata a9 plus almamın nedeni 800 mh piliydi
500 mah bile yeter de artar hocam. Düz a9 u arkadaşım kullanıyor plus ile birebir aynı diyebilirim, şarjı 2-2.5 hafta gibi bir sürede finito oluyor. X1 sky serisi de oldukça iyi bir seri yinede sizin kararınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Wraithten almamış zaten :D

Amazondan almıştım hocam böyle bişey olursa diye iade sistemi kolay olan bir yerden aldım galiba en büyük şansımi burda kullandım :)

500 mah bile yeter de artar hocam. Düz a9 u arkadaşım kullanıyor plus ile birebir aynı diyebilirim, şarjı 2-2.5 hafta gibi bir sürede finito oluyor. X1 sky serisi de oldukça iyi bir seri yinede sizin kararınız.

Claw tarz tutuşum var dediğiniz mouse da iyimis 500 mah da dediğiniz gibi yeterli olur

Son düzenleme:

Hocam A9 pro nasıl olur bütçeyi oraya kadar çıkaracağım galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye