rdr2 miRdm2 oynamak istiyorum yeni sistem topladım 9070xt li bu oyunu epic games denmi satın alayım 570tl gibi bir fiyatı var. Birde online olarak oynaması da sarıyormu nasıl bir oyundur.
Evet yanlış yazmışımrdr2 mi
alınır çok güzel oyun online oynamadım ama arada bir hikayeyi baştan bitiririm rdr2 tlou serisi iyidirEvet yanlış yazmışım
Online tarafını hiç denemedim sararmı bilemiyorum ama hikaye açısından olsun grafikler açısından olsun alabileceğin en güzel oyunlardan biri. Benim çok beğendiğim bir oyun. İlk oynadığımda biraz hızlı bitirmiştim en kısa zamanda 2. ye bitirmeyi düşünüyorum.Rdr2 oynamak istiyorum yeni sistem topladım 9070xt li bu oyunu epic games denmi satın alayım 570tl gibi bir fiyatı var. Birde online olarak oynaması da sarıyormu nasıl bir oyundur.
çok fazla hikayeli oyun oynamama rağmen ilgimi çekmeyen tek oyun olabilir acayip sıkıldım ben çok abartıldığını düşünüyorum sırf rockstar yaptı diye iyi oyun ama fazla overratedRdr2 oynamak istiyorum yeni sistem topladım 9070xt li bu oyunu epic games denmi satın alayım 570tl gibi bir fiyatı var. Birde online olarak oynaması da sarıyormu nasıl bir oyundur.
ben sadece hikayeyi oynadım ve çok baydım oyun akmıyor gitmiyor sürekli sürekli at sürüyorsun . hikaye oyun sonuna kadar sürekli aynı gidiyor oyunun sonunda bi farklılık güzel bitiş var . ben daha oyunun çok basindayken oyunun nasıl biteceğini anlamistim ve öylede olmuştu bu yüzden benim için sonunu bildiğim kitabi okumak gibi oldu zevk almadimRdr2 oynamak istiyorum yeni sistem topladım 9070xt li bu oyunu epic games denmi satın alayım 570tl gibi bir fiyatı var. Birde online olarak oynaması da sarıyormu nasıl bir oyundur.
Çok haklısın kanka ben günde 1 saat oynyyodum sarmıyodu sonra günde minum 4 saat oynamaya başladım sonra dedimki oynadığım en iyi oyunDikkat etmen gereken en önemli kıstas zamanının olup olmadığı. Günlük minimum 3 saat civarında ayırman gerekli oyunun bölünmemesi için.
1 saat giriyim çıkayım dersen hiç keyif alamazsın, hikayeye de bağlanamazsın.
Kanka karlı bölümü geç sonra başlıyo her şeyBeni nedense sarmadı karlı bölümü geçmeden sıkıp bıraktım sırfoyunu diye aldım