nyha
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Bugün ya da yarın verirler büyük ihtimalle, sorarım akşam almaya gidincem23 mayısta vermiştim siparişi doğrulandı olarak gözüküyor daha kargoya verilmemiş sanırım.
Alıntıyı görüntüle
Bugün ya da yarın verirler büyük ihtimalle, sorarım akşam almaya gidincem23 mayısta vermiştim siparişi doğrulandı olarak gözüküyor daha kargoya verilmemiş sanırım.
Alıntıyı görüntüle
farkli renk modeller gelecek miymis hocam onu da sorar misin? yesil mavi falan da var. musteri hizmetleri net bir cevap vermiyorBugün ya da yarın verirler büyük ihtimalle, sorarım akşam almaya gidincem
hz dedigin sey kerizleri son zamanlarda yok 8k bilmem kac hz diye yemleyip kendi urununu aldırmak icin bir satıs stratejisi olmus durumda esporcumusun degilsin seni ilgilendirmez 8k hz diye coluk cocuk ozeniyor alıyor esporcularada. nerde diyor standart diye firmalar dayattıgı birsey bu . fazla gormeyin diyor birde gorende birsey biliyor sanacak1000hz minimum standarttır kendinize çok görmeyin bazı şeyleri
Aula f75 güzel bir klavye ama o kadar da kaliteli bir klavye değil kullanıyorum. Ben leobogu aldım aulayı satacağım. Bence siz de leobog alın aliminyum kasa olması bile yeterli.Alsam mı almasam mı diye çok arada kaldım ama Aula F75'in gradient blue modelini 2800TL'ye bulunca dayanamayıp onu aldım. Umarım pişman olmam.
Alıntıyı görüntüle
1ms ne kadar bir sure haberin varmı acabaMonitör seçerken 200hz mi tercih edersiniz 165hz mi? Bunu soruyorum çünkü bu 2 monitör arasında da 1ms gecikme farkı var 500hz ile 1000hz klavye ile de 1ms gecikme farkı var. Bende aula tercih ederdim
bilgisayar mühendisi ve yüksek elo oyuncusuyum sen kimsin bu arada?hz dedigin sey kerizleri son zamanlarda yok 8k bilmem kac hz diye yemleyip kendi urununu aldırmak icin bir satıs stratejisi olmus durumda esporcumusun degilsin seni ilgilendirmez 8k hz diye coluk cocuk ozeniyor alıyor esporcularada. nerde diyor standart diye firmalar dayattıgı birsey bu . fazla gormeyin diyor birde gorende birsey biliyor sanacak![]()
Hocam yüksek elo oyuncususunuz neden direk manyetik bakmıyorsunuz. Avantajlarını daha iyi bilirsiniz. Ben yüksek eloda oynamıyorum ama manyetik klavye kullanıyorum valoda. Diğer işlerde normal mekanik klavyelerimi kullanıyorum.bilgisayar mühendisi ve yüksek elo oyuncusuyum sen kimsin bu arada?![]()
koskoca muhendisin yaptıgı elestirilerde boyle oluyormus demekki fazla birsey beklememek lazım demekkibilgisayar mühendisi ve yüksek elo oyuncusuyum sen kimsin bu arada?![]()
Farklı renkler gelir mi bilmiyorum ama stoklar yenilenir, başka leobog modelleri de gelicek.farkli renk modeller gelecek miymis hocam onu da sorar misin? yesil mavi falan da var. musteri hizmetleri net bir cevap vermiyor
Ben zaten magnetic kullanıyorum özellikle snap tap çok önemli oluyor. Alacak arkadaşlar için konuşuyorumHocam yüksek elo oyuncususunuz neden direk manyetik bakmıyorsunuz. Avantajlarını daha iyi bilirsiniz. Ben yüksek eloda oynamıyorum ama manyetik klavye kullanıyorum valoda. Diğer işlerde normal mekanik klavyelerimi kullanıyorum.
Hocam ben bu star vector switch'lerin sesini dinleyip çok sevdim. Bir de klavye tasarımı çok iyi diye şimdilik tercihimi bundan yana kullandım. Zaten hem ikinci klavye olarak alacağım hem de rağbet gören ekipmanlar olduğu için ikinci elde değerine yakın satmak zor olmuyor.Aula f75 güzel bir klavye ama o kadar da kaliteli bir klavye değil kullanıyorum. Ben leobogu aldım aulayı satacağım. Bence siz de leobog alın aliminyum kasa olması bile yeterli.