Fps Oyunları İçin Kulaklık Önerisi

xahmetr

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
4000
Arkadaşlar merhaba, FPS oyunları için kulaklık arıyorum. Bütçe 3-5k arası, markalar biraz daha bilindik olursa sevinirim. Hyperx Cloud 3 alacaktım 1 hafta içinde 1.500 tl zamlandı

Arkadaşlar merhaba, FPS oyunları için kulaklık arıyorum. Bütçe 3-5k arası, markalar biraz daha bilindik olursa sevinirim. Hyperx Cloud 3 alacaktım 1 hafta içinde 1.500 tl zamlandı
Kanka tavisyem zorla steel series artic nova 5 veya rog pelta bak

2000 TL butce ile benimde öneriye ihtiyacım var
Bu bütçede H2002P veya kablosuz olsun diyorsan bütçe biraz zorlayıp H2002BG alınabilir.

Ayrıca IEM olur diyorsan Tangzu alabilirsin. Mavi ve beyaz'ın JAK versiyonu var. Bir de DAC ve dönüştürücü aldın mı tamamdır. Ses kalitesi, eğer kulakiçi rahatsız etmiyorsa konfor olarak üstteki kulaküstlerinden daha iyi olacaktır. DAC bilgisayardaki elektriğin oluştuğu cızırdama ve paraziti çözüyor.

@xahmetr Döviz kurundan dolayı düzgün ürünü pahalı batılı marka yerine Mchose X9 alın.

Veya yukarıdaki arkadaşa önerdiğim gibi IEM ve ses kartı alın. SIMGOT EW200 DSP modeli ₺3500 belki ses kartı gerekmiyor olabilir. KEYMO'ya onu bir sorun, mesajınıza dönecektir.

IEM'ler oyuncu kulaklığı diye geçen ₺0-10.000 arası çoğu kulaklıktan daha iyi ses verecektir. E-Sporcular, müzik işiyle uğraşanlar falan kullanıyor. E-sporcular genelde IEM ile ses kasıyor, üstüne iletişim için mikrofon kulaklığı takıyor ve en üstüne ortam sesini azaltsın diye silah atışı yaparken takılan şeylerde takıyorlar. IEM geçtikten sonra düz kulaküstüler çok yetersiz gelecek. Tabii tek dezavantajı kulağınızı rahatsız etmemesi. Beni rahatsız etmiyor ve gayet iyi bir deneyim alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,032
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri