Ucuza Uçak Bileti Japonya

Saturn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,056
Yazın arkadaşla çalışıyoruz genelde, bu sefer bir ülkeye gidelim dedik. Bayağıdır aklımızda Japonya var. Ülke içinde harcama o kadar yok ama uçak biletleri çok pahalı geldi; gidiş-dönüş en az 35 bin diyor. Genel olarak hep fiyatlar böyle mi, yoksa daha ucuza gidiş-dönüş bulunabilir mi? Yakın zamanda gidenler ne kadar verdi?

Yazın arkadaşla çalışıyoruz genelde, bu sefer bir ülkeye gidelim dedik. Bayağıdır aklımızda Japonya var. Ülke içinde harcama o kadar yok ama uçak biletleri çok pahalı geldi; gidiş-dönüş en az 35 bin diyor. Genel olarak hep fiyatlar böyle mi, yoksa daha ucuza gidiş-dönüş bulunabilir mi? Yakın zamanda gidenler ne kadar verdi?
Aktarmalı olanlar 20K civarında bulunuyor kampanya dönemlerinde.

turla gidince daha ucuza gelir
Tur hiçbir zaman daha ucuza gelmez, birçok defa kıyasını yaptım farklı turlarda. Sadece spesifik tarihler için avantajı olursa olur veya uçak biletini kampanyada almayıp son dakikaya bıraktıysan o zaman öyle olabiliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne zaman bulabiliriz hocam
Zamanlarını çok bilmiyorum ama uçak firmaları ara ara birkaç günlük kampanyalar yapıyor, genelde bileti alacağın tarihten en az 3 ay sonra uçuş oluyor hatta ben bir defa 8 ay öncesinden alarak çok uyguna bir bilet almıştım yani erken satıyorlar ama belli olmaz. Bunları araştırıp takip eden yerler var onları takip edin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,197
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri