Merhaba, geçenlerde arızalanan Havit kb900l klavyemi garantiye göndermek istedim. Aldığım iade kodu ile dhl kargoya gittim. Klavye orjinal kutusunda, yanımda patpat poşet getirdim ekstra olarak içi hava dolu minik poşetler getirdim. Güzelce paketleyecektim. Şube çalışanına bunları göstermeme rağmen "sorumluluk belgesi" imzalamamın zorunlu olduğu aksi taktirde elektronik ürün olduğu ve taşıma sırasında zarar görebileceği için işlem yapamayacaklarını söylediler.
Ben kendim tüm önlemleri almış olmama rağmen, neden taşıma sırasında oluşabileceklerden sorumlu olayım ki? Yağmur yağar ıslanır, biri ezer kırar bişey yapar. Neden sorumlu ben olayım?
Btk postacılık şikayeti oluşturdum. Eğer süreç olumlu sonuçlanmazsa yasal haklarımı arayacağım
Tüketici kanununda özellikle "Taşıyıcının sorumluluğunu önceden kaldıran sözleşme hükümleri geçersizdir." yazmasına rağmen süreci zorlaştırıyorlar...
Öneriniz nedir?Benzer süreç yaşayan var mı?
Ben kendim tüm önlemleri almış olmama rağmen, neden taşıma sırasında oluşabileceklerden sorumlu olayım ki? Yağmur yağar ıslanır, biri ezer kırar bişey yapar. Neden sorumlu ben olayım?
Btk postacılık şikayeti oluşturdum. Eğer süreç olumlu sonuçlanmazsa yasal haklarımı arayacağım
Tüketici kanununda özellikle "Taşıyıcının sorumluluğunu önceden kaldıran sözleşme hükümleri geçersizdir." yazmasına rağmen süreci zorlaştırıyorlar...
Öneriniz nedir?Benzer süreç yaşayan var mı?