pc nin patlamasını istemiyorsa son whql i kurmasınen sonki WHQL recommended olanı indir kur
26.3.1 i kurMerhaba Sistemime Format attım ekran kartı Driver kurıcam ekran kartım Sapphire RX9060 XT 16GB amd driverlerı sorunlu bildiğiniz gibi en verimli Driver sürümü hangisini kurmalıyım
Merhaba Sistemime Format attım ekran kartı Driver kurıcam ekran kartım Sapphire RX9060 XT 16GB amd driverlerı sorunlu bildiğiniz gibi en verimli Driver sürümü hangisini kurmalıyım
Amd sitesine gir son driver yükle driver booster falan kullanmabende 9060 xt li bilgisayar aldım ama daha hiç çalıştırmadım arkadaşlarım falan driver booster kullan dedi banada çok güvenilir gelmedi ne yapcam bilmiyorum
Adrenalin 26.6.1 (WHQL Recommended)Merhaba Sistemime Format attım ekran kartı Driver kurıcam ekran kartım Sapphire RX9060 XT 16GB amd driverlerı sorunlu bildiğiniz gibi en verimli Driver sürümü hangisini kurmalıyım
Driver booster kullanmanı gerektirecek bişey yok.bende 9060 xt li bilgisayar aldım ama daha hiç çalıştırmadım arkadaşlarım falan driver booster kullan dedi banada çok güvenilir gelmedi ne yapcam bilmiyorum