Yardım Samsung Odysseyg65b Alinir mi veya Ne Alinabilir?

lunarly01

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
15000
Suanlik 2k 27" bir monitor arayisindayim yaklasik 2 haftaya alacagim arastirmama gore bu butcede en iyi denebilecek bir g65b varmis.Genel olarak bilgisayardan bir sey izlemeyi severim renk kalite kontrast gibi seylere onem veriyorum hikayeli oyunlar da oynarim fps de ama asiri yuksek hzlere ihtiyacim yok gibi 180 max yeter diye dusunuyorum onun disinda bu butcede daha iyi bir monitor var mi dedigim kriterlere uyan veya bu fiyata deger mi g65b yardimci olursaniz sevinirim tesekkur ederim

Merhaba. Samsung G65b kendi sınıfında güzel ve dolu bir monitör hocam. Ben yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum ve memnunum. Hem görsel içerik tüketmek hem de oyun oynamak için oldukça ideal. Oled monitöre geçene kadar başka monitörde gözüm yok. O derece memnunum :) Ben samsung öğrenci indirimlerinden 9 bin seviyesine almıştım. Şu an fiyatı birazcık tuzlu gibi. 12-13 bin bandına yakalarsanız f/p olur.

Merhaba. Samsung G65b kendi sınıfında güzel ve dolu bir monitör hocam. Ben yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum ve memnunum. Hem görsel içerik tüketmek hem de oyun oynamak için oldukça ideal. Oled monitöre geçene kadar başka monitörde gözüm yok. O derece memnunum :) Ben samsung öğrenci indirimlerinden 9 bin seviyesine almıştım. Şu an fiyatı birazcık tuzlu gibi. 12-13 bin bandına yakalarsanız f/p olur.
Egitim indirimiyle 13700 ediyor alinir mi

ve sizce renkleri kontrasti ,quantum dot teknolojisi iyi mi onceki monitorunuz ne bilmiyorum ama suan ben AOC 24G4XE kullaniyorum ve o kadar iyi gelmiyor renkler buyuk bir seviye artisi olacagini dusunuyorum g65b ye gecersem

@Tayfunns hocamında bu sınıfta önerdiği bir modeldir. Söylediğim gibi memnunum.
Kendisi bu konuda müsaitse sizi daha iyi yanıtlayabilir :)

Geri