Yardım Atk A9 Alıcam ama Kararsızım

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
Bütçe
2500
arkadaşlar selamlar 2-2.5k taksit ile bütçem var birkaç öneri aldım şu anda bana acil lazım amazon yarın teslimat diyor bu ürün iyi midir şu anda claws mouse kullanıyorum ve bozuldu bir kere masaya vurmamla beraber attaclk shark da güzel duruyor ama bilmiyorum alayım mı bu ürünü ?
1780429288410.webp

arkadaşlar selamlar 2-2.5k taksit ile bütçem var birkaç öneri aldım şu anda bana acil lazım amazon yarın teslimat diyor bu ürün iyi midir şu anda claws mouse kullanıyorum ve bozuldu bir kere masaya vurmamla beraber attaclk shark da güzel duruyor ama bilmiyorum alayım mı bu ürünü ?
Alıntıyı görüntüle
amazon biraz daha pahalıya bırakıyor yanlış değilsem a9 plus klassenin kendi sitesinde 2k ydı yanlış değilsem oraya bak

amazon biraz daha pahalıya bırakıyor yanlış değilsem a9 plus klassenin kendi sitesinde 2k ydı yanlış değilsem oraya bak
1780429503980.webp
aynı ürün di mi hocam ? 200 tl önemli değil taksit var mı burda bilmiyorum ama yoksa 200 önemli değil

wraithte plus olanı hemen hemen aynı fiyatta orası daha iyi olmaz mı

Bütçe A9 Proya çıkmıyorsa A9 Plus yerine Aula V9 serisine bak derim, A9 Plus'tan iyiler.

Plus olanlar A9 ile aynı boyutta, plus olmayanlar biraz daha küçük.

o fiyata çıkılırsa buna bakılsın ama 1 k hz de kullanılırsa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam a9 pro linki bırakma şansınız var mı ?

wraithte plus olanı hemen hemen aynı fiyatta orası daha iyi olmaz mı
iade politikasından dolayı klasse daha iyi olur

Alıntıyı görüntüleaynı ürün di mi hocam ? 200 tl önemli değil taksit var mı burda bilmiyorum ama yoksa 200 önemli değil
plus seçerseniz aynı ürün taksit konusunda benimde bilgim yok eğer amazona güveniyorsanız alın

iade politikasından dolayı klasse daha iyi olur
hocam düz ve pro arasında ne fark var acaba bir de wraith dışında satıcı yok mu pronun

hocam a9 pro linki bırakma şansınız var mı ?

Wraithte var hocam ama iade politikaları çok iyi diyemem. V9 serisi A9 Pro nun dengi hemen hemen. A9 Pro ufak farklarla daha iyidir ama garanti konusunda çekincen olursa V9 da fazla fazla yeter.

Attığın ürün 3k hocam. Ayrıca ben yine aula tercih ederdim. Omron optik kullanıyor ve driverı daha iyi.

hocam düz ve pro arasında ne fark var acaba bir de wraith dışında satıcı yok mu pronun
pro 8 k hz destekliyor fark o pro nun başka satıcısı yok eğer pro düşünüyorsanız benim attığımı alın

Wraithte var hocam ama iade politikaları çok iyi diyemem. V9 serisi A9 Pro nun dengi hemen hemen. A9 Pro ufak farklarla daha iyidir ama garanti konusunda çekincen olursa V9 da fazla fazla yeter.

Attığın ürün 3k hocam. Ayrıca ben yine aula tercih ederdim. Omron optik kullanıyor ve driverı daha iyi.
paw 3950 sensör nordic 52840 mcu kullanılmış böyle bir kombinasyon bu fiyatta bulunması zor

Çok fark var, mcu su daha iyi encoderi (tekerleğin dönmesini sağlayan parça) daha iyi. Switchleri mekanik yerine optik switch oluyor. Ayrıca düz modelde kaplama yok, plus ve pro da var.

Yeni hesap kuponuyla 1.900 TL'ye düşüyor. A9 yerine bu daha mantıklı.

hocam atk a9 önerir misiniz amazondan alacağım taksit ile ve acil lazım

Geri