Dark Guardian Pro 2026 Akvaryum Kasa - 3500 TL (Hb Taksitli)

Bu fiyata değildi zam yapıp indirim diye normal fiyatına koymuşlar yer mi anadolu çocuğu
takip ettiğim ürün hocam 3200 le başladı da çok durmadı o fiyatta tam ederi diyebilirim taksit olunca kargosuz olunca fırsat gibi değerlendirdim

takip ettiğim ürün hocam 3200 le başladı da çok durmadı o fiyatta tam ederi diyebilirim taksit olunca kargosuz olunca fırsat gibi değerlendirdim
Senlik bir durum değil hocam ben bunun fiyatını çoktandir biliyordum o yüzden

Hocam bu led switch kablosunu nasıl taktınız acaba yukarı? Bende kardeşim için almıştım 2 ay önce bu kasayı, kasanın kabloları yukarı yetişmediği için yukarı takamıyorum
biraz gergin kalıyor ama takılıyor hocam alt bölümde dolanmış olabilir fabrikasyon bir hata olabilir. Kontrolcü Anakart vidasıyla sabitlendiği için yerini istersen kendin değiştirebilirsin. İçinde gelen anakart yükseltme vidalarını e atx yazan deliklerden ters olarak vidalarsan kasanın altına taşıyabilirsin kontrolcüyü.Yine de yetişmesi gerektiğini düşünerek önce kabloda bir katlanma yada sıkışma var mı onu kontrol et.

Şu firma piyasanın en büyüğü olmasada çoğu firmadan iyi satabilirdi şimdi kargo anlaşması bile yapamıyorlar.

Deagos ocean curved almayı dusunuyorum ama typc e cıkıs yok var mı baska onerebilecegıniz uygun güzel bir kasa

Geri