🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

telefondan sipariş edip iade edebilen oldu mu acaba ya? İade sürecinde sorun çıkıyor mu merak ediyorum. Benim watch 9 için aradılar şarj olmuyor dediler iptal etmek durumunda kaldım. Watch 10 nasıl gelecek bakalım.

Yaklaşık 10 gün önce Apple watch series 10 sipariş verdim. bu zamana kadar gönderileceği mağaza 3 kez değişti. stok olmadığı için. bakalım gelecek mi? yoksa iptal mi edecekler.

telefondan sipariş edip iade edebilen oldu mu acaba ya? İade sürecinde sorun çıkıyor mu merak ediyorum. Benim watch 9 için aradılar şarj olmuyor dediler iptal etmek durumunda kaldım. Watch 10 nasıl gelecek bakalım.
Huawei GT 4 aldım pyiasası 7-9k arası ben 2.300 TL ye aldım cihaz bugün ulaştı sıfırdan farksız çok temizdi çok beğendim ekranda veya kasa da çizik değil toz bile yok. Teşekkürler Vatan Bilgisayar!

watch 7 den sonra 2kya anneme watch 6 aldım oda kutulu tertemiz çiziksiz geldi sadece sarj aleti çıkmadı bu defa acaba hepsi temiz mi böyle yoksa benim üstümdeki lanet mi kalktı

İzmirde var mı stok saatler için bir tane çekelim uyguna?

hiç 5600 yok buralarda ya

Bende var 1 yıl garantisi devam ediyor 4700 den verebilirim. İstanbuldaysen eğer
adanadayım ya zaten yazın alcam 1 2 ay sonrada aabicim ben aylardır forumdayım bak aylardır her gün bakıyorum 5600 ü bırak am4lere indirim gelmiyor direkt nasıl oluyo anlamıom ki

adanadayım ya zaten yazın alcam 1 2 ay sonrada aabicim ben aylardır forumdayım bak aylardır her gün bakıyorum 5600 ü bırak am4lere indirim gelmiyor direkt nasıl oluyo anlamıom ki
ikinci el kategorisinde biri 5600X satıyo kargo dahil 5250 TL belki fiyatta da yardımcı olur

5800x3D tekrardan piyasaya sürülecek o düştüğünde eğer makul fiyattan düşerse 5600 lerin dip yapacağını düşünüyorum.

5800x3D tekrardan piyasaya sürülecek o düştüğünde eğer makul fiyattan düşerse 5600 lerin dip yapacağını düşünüyorum.
itopya gibi mağazalar ucuzlatmadığı sürece böyle bişe yaşanmicak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,201
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri