Oyunlarda Drop Sorunu

Estağfurullah hocam çok güzel yazmışsın teşekkür ederim şimdi benim anakart değişikliği mi yoksa ekran kartı mı değişmem lazım yoksa ikisi mi 😂😂
Hocam işlemcin intel olduğu için tam emin değilim ama anakart değiştirmek daha az maliyetli o yüzden ordan başlayabilirsiniz arkadaşınızda filan bir anakart varsa test edebileceğiniz ilk ordan başlayın bence yoksa ekran kartını satıp yeni bir model alabilirsiniz yine 9070 xt alabilirsiniz aynı sprun olursa onuda hemen iade edersiniz başka türlü böyle sorunların çözümü tam olarak bulunmuyor . Teşekkürler iyi akşamlar takılan nişey olursa yine sorabilirsiniz.

Hocam işlemcin intel olduğu için tam emin değilim ama anakart değiştirmek daha az maliyetli o yüzden ordan başlayabilirsiniz arkadaşınızda filan bir anakart varsa test edebileceğiniz ilk ordan başlayın bence yoksa ekran kartını satıp yeni bir model alabilirsiniz yine 9070 xt alabilirsiniz aynı sprun olursa onuda hemen iade edersiniz başka türlü böyle sorunların çözümü tam olarak bulunmuyor . Teşekkürler iyi akşamlar takılan nişey olursa yine sorabilirsiniz.
teşekkür ederim hocam sağolun

Hocam tekrardan merhaba şuan linux kullandığım için değerlere baktım programdan
%1fps ve 0.1fps çok düşük oyunlarda 140 FPS alırken 1fps 20 lerde geziyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı

Hocam tekrardan merhaba şuan linux kullandığım için değerlere baktım programdan
%1fps ve 0.1fps çok düşük oyunlarda 140 FPS alırken 1fps 20 lerde geziyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı
Hocam önce kule tipinin macunun bi yenileyin sonrasında ya sistemi amd işlemciye geçirin veyada anakartı değiştirin sorunun kaynaşı bunlarla alakalıdır çok yüksek ihtimalle yazılımsal olarak olduğunj düşünmüyorum dediğinize göre fps birden düşüyor değilmi power suplylede ilgili olabilir tabi belki güç kısıyordur .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,401
Üyeler
196,949
Son üye
Poinezz
Geri