2k İçin Monitör Önerisi

Asyneum

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
15.000
Merhaba, aşağıdaki modeller arasında kaldım. Bana tavsiye verebilirseniz çok mutlu olurum. Rekabetçi oyun oynuyorum (eski profesyonel oyuncuyum), mesleğim grafik tasarım. Hem iş hem oyun için kullanacağım.

TUF Gaming VG27AQML5A
AOC Q27G4ZR
LG 27G640A-B

Yada, 2K, yüksek 200+ Hz ve renk doğruluğu yüksek bir monitör tavsiyelerinize açığım. Ölü piksel şans işi ama biraz da fabrikasyon problemi var bazı monitör modellerinde. Işık sızması, ghosting ve giriş gecikmesi düşük olması önemli.

Reis 15k IPS için ortalama sınırın üstünde bence kendi görüşüm. Bence imkan varsa oled al keyifle kullan, 1 kere AOC Xne aldım 3 4 kere Philips beyaz olanı varya 240hz olan onu aldım ama en çok hoşuma VG27AQ5A gitti. IPS glow o philipse göre çok az 00/PA olması lazım onu önerenler olacaktır tercih etme.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Attığın G4ZR modeli bahsettiğim Philips ile aynı panel diye biliyorum, onu tercih etmemen daha güzel olur benim görüşüm. AOC malzeme kalitesi olarak sevemedim XNE de zaten.

Yani kanka 10k dan sonra her şey aynı 1440p IPSlerde sekse sekse stand farklı zaten şu devirde de f80 kullanmayan yok ya 10k verip benimki gibi bir şey Alcan yada 15k üstüne varsa imkan 5 6 koy oled al mat da olsa 180hz de olsa. En azından Samsung 2 3 yıl garanti veriyordu.

20 zorlayıp OLED düşünür müsün?
Bende bunu diyordum parasıda şuan fena güzel düşmüş bunun, çıkarsa yapış kanka direkt.

20 zorlayıp OLED düşünür müsün?
Kanka bu mat mı

Parlakmis

Teşekkür ederim, OLED düşünmüyorum. Ekran sürem muazzam fazla. O yüzden ben onu her türlü yakarım. IPS işimi fazlasıyla görecektir. Yüksek Hz'li bir monitör arayışındayım. Monitör standı var kendi ayağını kullanmayacağım.

Yani kanka 10k dan sonra her şey aynı 1440p IPSlerde sekse sekse stand farklı zaten şu devirde de f80 kullanmayan yok ya 10k verip benimki gibi bir şey Alcan yada 15k üstüne varsa imkan 5 6 koy oled al mat da olsa 180hz de olsa. En azından Samsung 2 3 yıl garanti veriyordu.

Bende bunu diyordum parasıda şuan fena güzel düşmüş bunun, çıkarsa yapış kanka direkt.

Kanka bu mat mı

Parlakmis
3. Nesil glossy OLED. Yalnız parlaklığı düşük. Ayrıca uzun süredir bu fiyatta.

Geri