🔥İndirim Sapphire Rx9070 XT Pulse 32.500 TL// Pure 35.999 TL 6-9 Taksit 🔥 🔥

Sıcaklığı merak eden arkadaşlar için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıcaklığı merak eden arkadaşlar için
Resident evil requiem ultra rt açık

Ekler

• 1000101881.webp
    1000101881.webp
    649.1 KB · Hit: 80
Dostlar şimdi bu model hangi seviyede 9070 xt lerde başlangıç mı orta mı? Bu fiyata alınır mı
Orta bir model ama 9070 XT modellerinin neredeyse hepsinin soğutması gayet iyi zaten. Taksitli fiyatı oldukça iyi. Özellikle Temmuz zammı, dolar kuru, bellek krizi, siyasi kriz vs. düşünüldüğünde kaçan fırsatlar geri gelmiyor. İhtiyacım olsa alırdım.

En tepe model Taichi ve Nitro+. Ama taichi daha serin çalışan bir model. Ama boşa para verirsin benden demesi. Sapphire Pulse modeli gayet buz gibi çalışıyor. Direk bu modeli çekmek daha mantıklı.
model hikaye, çoğu senaryoda az etkiliyor önemli olan silikon kalitesi ve vram markası

Peki daha karar veremedim. Araştırıyorum. 5070 Ti ile 9070XT arasındayım. 5080 bütçem yetiyor ama sanırım almayacağım.
4k oled monitör de alabiliyorsan 5070 ti al
alamıyorsan 9070 xt al ve oled monitör al

Dostlar şimdi bu model hangi seviyede 9070 xt lerde başlangıç mı orta mı? Bu fiyata alınır mı
Soğutma üste seviye desem yalan olmaz tasarım giriş orta

Asus prime güzel değil beğenmiyorum nedense... Asustan rog strix falan beklenirdi bu seriye yakışırdı Ama Nvidia emperyaliz mi izin verir mi

Görüşüme katılmayan olacaktır ancak ekstra 10000 lira vererek alacağınız Taichi, Red Devil ve Nitro'ya sadece estetik vergisi vermiş olacaksınız. Zira aradaki birkaç derece sıcaklık farkını hissetmeyeceksiniz.

hocam ben ilk defa sistem topluyorum sistemi beyaz toplayacagim ama ekran karti konusunda merak ettigim seyler var 9070xt almak istiyorum ama sirf beyaz diye 3,5k fiyat farki var cok sacma geliyor siyah ta almak istemiyorum indirim falanmi beklemeliyim acaba ne onerirsiniz
hocam iz bırakmayan kaplamalardan yapabilirsiniz, garanti ihtiyacı olduğunda söker gönderirsiniz. Boyamak en mantıksız seçenek, taksit yoksa 3k fazla verip almak mantıksız ve masraflı (3kdan dolayı değil, karta tekte 35-36 bin limit kullanmaktan dolayı, kartta 1m limit var ama taksitli varken almam.) . Bunu bu paraya taksitle almak ve kaplamak en mantıklısı bence.

ideas-to-make-white-gpu-in-black-pc-case-look-better-v0-3virzh79df4f1.webp

Böyle mesela.

model hikaye, çoğu senaryoda az etkiliyor önemli olan silikon kalitesi ve vram markası

4k oled monitör de alabiliyorsan 5070 ti al
alamıyorsan 9070 xt al ve oled monitör al
5070Ti'ye bosuna para vermeye gerek yok CUDA coreları ile işiniz yoksa. 9070xt hem ucuz hemde rt harici daha iy bir kart. en ucuz 5070ti 52k şuan, arada 20 bin fark var, bu paraya 32gb ram daha alınır -eğer trident gibi pahalı ramlardan kullanmıyorsanız- veya 9800x3d değilde 9950x3d (x3d2 değil) alınır. OLED monitorde alınmaz ayrıca, 5 sene sonra burn-inden çöp olacak bi şeye para verilmez. Babamın 20 sene önce aldığı hp w2207h ve apple hd cinema display halen daha taş gibi çalışıyor. miniLED daha iyi bir tercih olacaktır.

taskbar gibi statik bi silah varken zırhsız çıkılmaz.

6900XT'm var, Toxic Air cooled. XTXH yani en iyi binninge sahip olan üst seviye çip. üst seviye xtxler ile (nitro+ oc se mesela) farkı yok stok veya hafif ocde. Zaten ağır oc için sıvı soğutmalı toxic gibi modeller tercih edilmeli. VRAM konusuna katılıyorum.

5070Ti'ye bosuna para vermeye gerek yok CUDA coreları ile işiniz yoksa. 9070xt hem ucuz hemde rt harici daha iy bir kart. en ucuz 5070ti 52k şuan, arada 20 bin fark var, bu paraya 32gb ram daha alınır -eğer trident gibi pahalı ramlardan kullanmıyorsanız- veya 9800x3d değilde 9950x3d (x3d2 değil) alınır. OLED monitorde alınmaz ayrıca, 5 sene sonra burn-inden çöp olacak bi şeye para verilmez. Babamın 20 sene önce aldığı hp w2207h ve apple hd cinema display halen daha taş gibi çalışıyor. miniLED daha iyi bir tercih olacaktır.

taskbar gibi statik bi silah varken zırhsız çıkılmaz.

6900XT'm var, Toxic Air cooled. XTXH yani en iyi binninge sahip olan üst seviye çip. üst seviye xtxler ile (nitro+ oc se mesela) farkı yok stok veya hafif ocde. Zaten ağır oc için sıvı soğutmalı toxic gibi modeller tercih edilmeli. VRAM konusuna katılıyorum.
taskbar kapatmak çok mu zor 2 mouse tıklaması

taskbar kapatmak çok mu zor 2 mouse tıklaması
Babam bilgissayar muhendisi, Apple HD Cinema Display ve 2207Hı yaklaşık 10 yıl boyunca günlük 8-9 saat iş amacı (mesai sonrası oyun vs. olmuştur illaki) ile kullandıı. yaklaşık ikisininde 34 bine yakın kullanım saati var osdden göründüğü kadarıyla. Ne burn-in (zaten olamaz, olsada geçici oluyor) nede florasan sorunu var, ikiside taş gibi.

16 bin 10 sene boyunca 4,5sa günlük ile bitiyor. Günümüzde 20 sene öncesine oranla ekran suresi oldukça arttı ve babamın 20 sene önceki kullanım dolaylarına geldi. Evden çalışanı var, evden çıkmayıp gece gündüz oyunda olanı var. Bence 10 senede 4,5sa günlük bence realist bir kullanım senaryosu değil pgrafik ücretler ile alınan bir OLED monitor için. 20 yıllık monitorleri o kullanıma rağmen macbookda veya ses sistemim ile kullanıyorum.

16 bin saat ortalama 6-10 saat kullanan birisi için 5-6 senede biter. Upgradeden vazgeçip hayvani paraya (bir monitor için) aldığım bir monitorun en az 10-15 sene gitmesini isterim. Öyle 144hz devrimi gibi şeylerin 10-20 sene içinde gerçekleşeceğini düşünmüyorum.

5-6 senelik VG27AQ monitorum ise 21073 saatte ve bi gram sorunu yok asus armasının asının duşmesi harici.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,086
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o
Geri