🔥İndirim Sapphire Rx9070 XT Pulse 32.500 TL// Pure 35.999 TL 6-9 Taksit 🔥 🔥

hocam ben ilk defa sistem topluyorum sistemi beyaz toplayacagim ama ekran karti konusunda merak ettigim seyler var 9070xt almak istiyorum ama sirf beyaz diye 3,5k fiyat farki var cok sacma geliyor siyah ta almak istemiyorum indirim falanmi beklemeliyim acaba ne onerirsiniz
Eğer beyaz sistem topluyorsan pure modelini çek gitsin hocam. Bilindik satıcılarda 36 nın altına ben hiç görmedim aylardır 37 38 civarlarında takılıyor. Hepsiburada satıcılı 37 ye var en mantıklı seçenek şuan zamlanmadan ve stok bitmeden al bence. Beyaz modele indirim geleceğini çok sanmıyorum.

Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Bizim memleketimizde bir şey alınmak için beklenmez, alınır. Bütçeniz varsa şimdi alıp kullanırken alacağınız keyif 5 ay bekleyip fiyatı düşerse 2000 tl aşağı almaktan çok daha fazla olacaktır.

9 taksit de cabası.

Aynı karta sahibim. Yazılım anlamında çok fazla üzmedi. Bu fiyata İstediğin oyunda 4k ya ultraya çekip rahatça takılmak, ufak tefek yazılım sorunlarını önemsememenizi sağlıyor.

Taichi veya nitro+ modelleride düşer mi be ucuza

Güzel kart, çıktığında almıştım hala kullanıyorum canavar gibi. Undervolt ile 4k'da 5-6fps kayıpla 212w'da çalışıyor, ses yok ısınma yok coilwhine yok. Rtx 5070ti ile kafa kafaya, 9 ay taksit ile çok daha uyguna almış olursunuz.

Taichi vatanda 39 civarına düşüyordu geceleri ara sıra. Nitro da bi ara 36 ya falan düştü de anında bitti.
Nitro çok iyi fiyata düşmüş vatan dışı düşsede alsak orda taksit iyi değil 😅

Hocam 9070XT nin en tepe modeli hangisi ? Araların da aman aman bir fark var mı?
En tepe model Taichi ve Nitro+. Ama taichi daha serin çalışan bir model. Ama boşa para verirsin benden demesi. Sapphire Pulse modeli gayet buz gibi çalışıyor. Direk bu modeli çekmek daha mantıklı.

En tepe model Taichi ve Nitro+. Ama taichi daha serin çalışan bir model. Ama boşa para verirsin benden demesi. Sapphire Pulse modeli gayet buz gibi çalışıyor. Direk bu modeli çekmek daha mantıklı.
Peki daha karar veremedim. Araştırıyorum. 5070 Ti ile 9070XT arasındayım. 5080 bütçem yetiyor ama sanırım almayacağım.

Peki daha karar veremedim. Araştırıyorum. 5070 Ti ile 9070XT arasındayım. 5080 bütçem yetiyor ama sanırım almayacağım.
10 yıl boyunca 3 farklı amd ekran kartı kullandım çekmediğim çile kalmadı en sonunda nvidia geçtim rahatladım ama değişiyor bazı arkadaşlarımda amd ile çok mutlu sorun yaşamadı. benim tavsiyem paran varsa 5070ti alman en azından yazılımsal sorunu amdye göre çok daha az 1 yıldır kullanıyorum daha hiç bir yazılımsal sorununa denk gelmedim 5070 var.

İyi fiyat , kredi kartı puanlarıyla daha da uyguna gelir.

10 yıl boyunca 3 farklı amd ekran kartı kullandım çekmediğim çile kalmadı en sonunda nvidia geçtim rahatladım ama değişiyor bazı arkadaşlarımda amd ile çok mutlu sorun yaşamadı. benim tavsiyem paran varsa 5070ti alman en azından yazılımsal sorunu amdye göre çok daha az 1 yıldır kullanıyorum daha hiç bir yazılımsal sorununa denk gelmedim 5070 var.
Böyle bir talihsizlikle karşılaştığınız için üzüldüm. Tavsiyen için teşekkür ederim. Şu anda araştırma aşamasındayım. Geçmişte böyle problemler yaşayanları internette okudum. Fakat son zamanlardaki kullanıcıların geri bildirimlerini olumlu olarak gözlemledim. Kısmet bakalım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri