🔥İndirim Asus Proart Pf120 Pwm Beyaz 120mm Kasa Fanı - 1.299 TL

Chitragupta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373

Piyasadaki şu ana kadar en düşük fiyatı akakçe'ye göre 1.927 TL olmuş. Kaliteli ve yakışıklı bir fana benziyor. Ama kampanyalı stok 1 adet. Stok miktarı yakışmadı @itopya.com

görsel_2026-06-03_184256841.webp

1 adet takmak komik olur gibi :D

Forum içinde çalışanları vardır da belki görürler. 1 stok nedir @itopya.com ? Şunu 20 30 40 50 yapın da fakir fukara faydalansın. Böyle numunelik gibi oluyor. İnsanın alacağı varsa da 1 taneyi napim ben der almaz.
nerenin fakirinden bahsediyoruz tam olarak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 fana 1300tl veren fakir görmedim.

nerenin fakirinden bahsediyoruz tam olarak

1 fana 1300tl veren fakir görmedim.
Kinaye yapıyorum yahu.

Ayrıca fakir fukara fana 1.300 TL verip şahsen sana veya sosyal medyadan 1 fana 1.300 TL verdim niye desin. O yüzden karşılaşmazsın tabi.
Gizli gizli alıyorlardır belki. 🤫

Kinaye yapıyorum yahu.

Ayrıca fakir fukara fana 1.300 TL verip şahsen sana veya sosyal medyadan 1 fana 1.300 TL verdim niye desin. O yüzden karşılaşmazsın tabi.
Gizli gizli alıyorlardır belki. 🤫
kinayeyse 1 tane 1300tl'lik fanı niye indirimmiş gibi paylaşıyorsun, ben paylaşmadım sen paylaştın :D

server fani resmen :D:D

bu yaşlıları anlamak çok zor ya

alınabilir tarafı var mı ben mi kaçırıyorum :D

Fiyat olarak piyasasının altında. Daha iyi alternatifler de elbet bulunabilir ama belki asus proart meraklısı biri vardır diye paylaştım. 1 stok ile meraklısı bile merak etmeyebilir ama neyse.

kinayeyse 1 tane 1300tl'lik fanı niye indirimmiş gibi paylaşıyorsun, ben paylaşmadım sen paylaştın :D
bu yaşlıları anlamak çok zor ya

Ya arkadaş kinaye ne demek bilmiyor musun? Okuduğunu anlamakta güçlük yaşayanlardan mısın? Biraz kitap falan oku. En son okuduğun kitap Cin ali'lerden öteye geçsin.

Son düzenleme:
Geri