Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360 Yeni Kasama Sığar mı?

Görseldeki arkadaşın ram profilleri yüksek olmasına rağmen sığmış. Bundan uzun profilde raminiz yoksa sorun gözükmüyor. :D
gskill s5 var . dümdüz ram rgbsi falan yok . yüksek profilli değildir diğerlerine göre muhtemelen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o ince ya biraz da güzel bulmadım
ozaman son bir soru sorayım hocam. bu rgb olan modelinin ışıklarını komple kapatabiliyormuyuz ? hem pompanın hem fanların? rgbsiz modelimi alsam dedim rgb pek sevmediğimden. ama ışıklısının kontrolünü program üzerinden yapabiliyorsam rgbsiz almaya gerek yok sanırım

gskill s5 var . dümdüz ram rgbsi falan yok . yüksek profilli değildir diğerlerine göre muhtemelen.
17805089021676257050846552790216.webp

Rgb konusu sana kalmış ama benim fikrim zaten kasada,soğutucuda rgb var bana yetiyor ram ile soğutucu arasında boşluk da var çok geniş ramler sığmayabilir

ozaman son bir soru sorayım hocam. bu rgb olan modelinin ışıklarını komple kapatabiliyormuyuz ? hem pompanın hem fanların? rgbsiz modelimi alsam dedim rgb pek sevmediğimden. ama ışıklısının kontrolünü program üzerinden yapabiliyorsam rgbsiz almaya gerek yok sanırım
anakartımın uygulaması var oradan kontrol ediliyor soğutucuda anakarta bağlı olduğu için oda direkt kapatılıyor

Hepinize çok teşekkür ederim aklımda neredeyse hiç soru işareti kalmadı.

Hocam ne alıyorsanız alın rgb li alın. Hepsinin kapatılma imkanı mevcut. Yarın birgün satarken rgb tercih sebebi olabiliyor.

Geri