neptune n9 öneriliyo baya kablosuzfalanMerhabalar. 2 senedir Jbl 570BT kullanıyordum ve en sonunda bozmayı başardımHem müzik dinlerken hemde oyun oynarken kullanabileceğim kablosuz bir kulaklığa ihtiyacım var. Önerileriniz nelerdir?
önerdiğim kulaklığın ms i daha az diğer özellikleride aynı ve neptune n9 30 gr daha hafiffiyatına göre müthiş görünüyor. wraithin ön siparişteki kulaklığı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Değerlendirmelerin çoğu iyi gözüküyor listeme aldım sağolunneptune n9 öneriliyo baya kablosuzfalan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
önerdiğim kulaklığın ms i daha az diğer özellikleride aynı ve neptune n9 30 gr daha hafif
Aşırı iyi bişeye ihtiyacım yok. Bu arada IEMden kastınız nedir?Hocam bence bu bütçede IEM bakın iyi bir kablosuz için en az 4-5K bütçe lazım
Aşırı iyi bir bileşene ihtiyacınız olsada o bütçede daha iyi olur. bende blackshark v2 pro var normalde sırf denemek için 1,5k ya bir iem aldım sadece fps oynayanlar için fazlasıyla yeterli hikayelilerde üzebilir ama zaten benim aldığım giriş seviye bir ıemDeğerlendirmelerin çoğu iyi gözüküyor listeme aldım sağolun
Aşırı iyi bişeye ihtiyacım yok. Bu arada IEMden kastınız nedir?
meyergaming.com
açık kalması sorun değil ya aynısı benim bozduğumu söylediğim kulaklıktada oluyorduaero ultra tavsiye ederim. Fiyatına göre güzel özellikler sunuyor. Ses kalitesi ve sanal 7.1i cidden güzel adamların oyunda nerden geldiğini rahat anlıyorsun. Şuan kulağımda da kullanmaktayım. Eksi yanını hemen ileteyim bendeki model pc kapanınca kapanmıyor açık kaldığından da şarjı bitiyor. ilk başlarda böle yapmıyodu sonradan bozdu kendinibirde kulaklık pedi garip bir şekilde simetrik bir şekilde açıldı. anlam veremedim. ama pad çözülür o basit iş. performansından memnunum ama
Bu nasıldır sizceAşırı iyi bir bileşene ihtiyacınız olsada o bütçede daha iyi olur. bende blackshark v2 pro var normalde sırf denemek için 1,5k ya bir iem aldım sadece fps oynayanlar için fazlasıyla yeterli hikayelilerde üzebilir ama zaten benim aldığım giriş seviye bir ıem
ıem, kablolu kulak içi kulaklık türü
IEM Kulaklıklar
wraithesports.com
![]()
IEM Kulaklık Modelleri ve Fiyatları 2026 | Meyer Gaming
Meyer Gaming IEM kulaklık kategorisi; performans odaklı, yüksek izolasyonlu ve net ses iletimi sağlayan modelleri bir araya getirerek hem profesyonellere hem de ses kalitesine önem veren kullanıcılara hitap eder.meyergaming.com
Ben Waner 2 aldım o zaman sizede onu önereyim attığınız kulaklıktan daha iyi kasada type c girişi varsa type c model alınaçık kalması sorun değil ya aynısı benim bozduğumu söylediğim kulaklıktada oluyorduama çok sıkıntı olmuyor.
Bu nasıldır sizce
![]()
Wraith Sense IEM Kulaklık
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com