Yardım M2 SSD Korumasını Takamıyorum

Emre mete

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
412
Beyler m2 ssd korumasını oturtamıyorum bir yöntemi var mı acaba enişte yardım edecem derken sağolsun ben ekran kartınıni temizlerken altındaki pedleri sökmüş sığmıyor diye

Ekler

• 1000043916.webp
    1000043916.webp
    696.9 KB · Hit: 46
Beyler m2 ssd korumasını oturtamıyorum bir yöntemi var mı acaba enişte yardım edecem derken sağolsun ben ekran kartınıni temizlerken altındaki pedleri sökmüş sığmıyor diye
reis m.2 ssd shield var nasıl takılsın ? m.2 ssd heatsink ya söküp, anakart heatsink takacan ya da böyle m.2 ssd heatskink kullanacan

Onu anladım gen5 e korumasız da olsa soğutucusuz yani oturmuyor ssd geri bırakıyor gen5 yuvası
Anakartin mi.2 SSD sabitleme vidası olmayan model senin ki bastir bırak vidalı sistem şekilde . Fotoğraftan tam belli olmuyor ama m.2 SSD vida taktın mi aşağıda boşlukta vidası var yukarı dada var mı bı hata yapiyorsunuz yani

Anakartin mi.2 SSD sabitleme vidası olmayan model senin ki bastir bırak vidalı sistem şekilde . Fotoğraftan tam belli olmuyor ama m.2 SSD vida taktın mi aşağıda boşlukta vidası var yukarı dada var mı bı hata yapiyorsunuz yani
Tak bırak şeklinde 2 adet ssd var elimde soğutucusuz olan oturuyor gen5 e soğutuculu olan gen4 lere oturuyor gen 5 e oturmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,368
Üyeler
196,943
Son üye
onuryazdag
Geri