reis m.2 ssd shield var nasıl takılsın ? m.2 ssd heatsink ya söküp, anakart heatsink takacan ya da böyle m.2 ssd heatskink kullanacanBeyler m2 ssd korumasını oturtamıyorum bir yöntemi var mı acaba enişte yardım edecem derken sağolsun ben ekran kartınıni temizlerken altındaki pedleri sökmüş sığmıyor diye
ssdnin üstünde zaten soğutucu var onu sökmen lazım veya böyle kullanman lazım diyorGen 5 yerine korumasız da oturmuyor
Anakartin mi.2 SSD sabitleme vidası olmayan model senin ki bastir bırak vidalı sistem şekilde . Fotoğraftan tam belli olmuyor ama m.2 SSD vida taktın mi aşağıda boşlukta vidası var yukarı dada var mı bı hata yapiyorsunuz yaniOnu anladım gen5 e korumasız da olsa soğutucusuz yani oturmuyor ssd geri bırakıyor gen5 yuvası
Tak bırak şeklinde 2 adet ssd var elimde soğutucusuz olan oturuyor gen5 e soğutuculu olan gen4 lere oturuyor gen 5 e oturmuyorAnakartin mi.2 SSD sabitleme vidası olmayan model senin ki bastir bırak vidalı sistem şekilde . Fotoğraftan tam belli olmuyor ama m.2 SSD vida taktın mi aşağıda boşlukta vidası var yukarı dada var mı bı hata yapiyorsunuz yani