- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğiniz gibi 4 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım Türknet hakkında yorum yapamayacağım kullanmadığım için2 Yıldır İzmir/Karşıyaka bölgesinde TT kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım turknet falan fasa fiso.
Dediğiniz gibi 4 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım Türknet hakkında yorum yapamayacağım kullanmadığım için2 Yıldır İzmir/Karşıyaka bölgesinde TT kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım turknet falan fasa fiso.
en son bi cocuk türk telekom modemi tabancayla vuruyodu o zamandır korkum var türk telekoma geçmeyeTaahhüttüm bitecekti 1 gbiti normalde 1080 liraya veriyorlardı 910 liraya yenileme sundular yeni çıkmış sanırım geçerli ilçeler
Alıntıyı görüntüle
Kampanyalar
Hocam problem yaşayan illa olmuştur ama zaten tüm altyapı desteğini sağlayan TT yine. 18 Ay sözleşmesi de cezbedici zam gelcek mi gelmicek mi derdin olmuyor, üstüne 7/24 destek alabiliyorum. Turknet falan biraz bu Trendyolda influencer reklamlarıyla çok satan ürünlere benzetiyorum nedenseDediğiniz gibi 4 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım Türknet hakkında yorum yapamayacağım kullanmadığım için
Hocam o eski ttnet zamanlarını geride bırakıp bir deneen son bi cocuk türk telekom modemi tabancayla vuruyodu o zamandır korkum var türk telekoma geçmeye
korkuyom işte simdi fatura babamın üzerine babamdan sevmez böyle şeyleri ben bunu alırım kötü cıkar falan . kendim ödeyecek uğrasacak olsam ben yaparım . türk telekom böyle diyo bana en fazla ne kadarlık internet verirler biz türkcelle 600tl veriyoruz 50mb için . diğeride türknetHocam problem yaşayan illa olmuştur ama zaten tüm altyapı desteğini sağlayan TT yine. 18 Ay sözleşmesi de cezbedici zam gelcek mi gelmicek mi derdin olmuyor, üstüne 7/24 destek alabiliyorum. Turknet falan biraz bu Trendyolda influencer reklamlarıyla çok satan ürünlere benzetiyorum nedense
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o eski ttnet zamanlarını geride bırakıp bir dene
1 gbit altyapı var hocam sende turkneteki verilere göre diyorumkorkuyom işte simdi fatura babamın üzerine babamdan sevmez böyle şeyleri ben bunu alırım kötü cıkar falan . kendim ödeyecek uğrasacak olsam ben yaparım . türk telekom böyle diyo bana en fazla ne kadarlık internet verirler biz türkcelle 600tl veriyoruz 50mb için . diğeride türknet
mesela türknet için 1 gbit alabiliirim ama türktelekomda alamam böyle birsey var mı1 gbit altyapı var hocam sende turkneteki verilere göre diyorum