40-50k Gaming Sistem Önerisi

Badvibess

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50000
Arkadaşlar işten çıkınca yapacak bir şey bulamıyorum bende güzel bir sistem almak istiyorum en azında biraz oyun oynarım diye.
Ne yazıkki bu işlerden çok anlamıyorum bana güzel bir sistem önerebilir misiniz?

Arkadaşlar işten çıkınca yapacak bir şey bulamıyorum bende güzel bir sistem almak istiyorum en azında biraz oyun oynarım diye.
Ne yazıkki bu işlerden çok anlamıyorum bana güzel bir sistem önerebilir misiniz?
İtopya İncehesap vatan gibi yerlerden oem paket bakmalısın tahminimce montaj fln da bilmiyorsundur oem paketler senin için daha iyi olur ve arada sırada forma bak güzel fırsatlı sistemler geliyor veya İncehesap gaming gecelerine (cuma akşamı 22:00) güzel sistemler geliyo

İtopya İncehesap vatan gibi yerlerden oem paket bakmalısın tahminimce montaj fln da bilmiyorsundur oem paketler senin için daha iyi olur ve arada sırada forma bak güzel fırsatlı sistemler geliyor veya İncehesap gaming gecelerine (cuma akşamı 22:00) güzel sistemler geliyo
Bu nasıl sizce hocam

Anakartı b650 ye yükseltmek 500 tl civarında. Kessinlikle b650 ye yükselt. Sistem gayet güzel bütçe olunca 16 gb ram eklersiniz. Günümüzde 16 gb ram yetmiyor. Sistemin genel fiyatı hakkında fikrim yok.
Bende beğendim sistemi ama işte acaba pahalımı ucuzmu piyasadanda bir haberim

Hocam bu sistemde f/p bu arada eğer ki hikayeli oyun oynuyorsanız işinizi görecektir fps tarzı valo cs gibi oyunlar oynuyorsanız AMD işlemciler daha iyi olur marka takintiniz varsa soğutucu ve kasada değişiklik yapila bilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,095
Üyeler
196,893
Son üye
kyrbs
Geri