Siyah Sisteme Beyaz Anakart Gider mi?

bu ürün çok güzel duruyor ama siyah sistem yapıyorum sisteme kötü durur mu çünkü zaten full beyaz değil siyahlıkları da var ve zaten üstüne bir çok parça ekran kartı soğutma geleceği için çoğusu gözükmeyecek
hocam size bağlı eğer ben kafaya takmam lgbt bayrağı gibi olsada olur diyorsan sıkıntı yok öyle yapanda var ama ben hepsi aynı dizaynda olsun gösteriş meraklısıyım diyorsan olmaz

full beyaz veya full siyah sistemlerde bir parçada zıt renk olunca güzel duruyor genelde bu parça ekran kartı oluyor ama bu da güzel olur bence

bu ürün çok güzel duruyor ama siyah sistem yapıyorum sisteme kötü durur mu çünkü zaten full beyaz değil siyahlıkları da var ve zaten üstüne bir çok parça ekran kartı soğutma geleceği için çoğusu gözükmeyecek
Kanka tamamen senin zevkine bağlı ya sıkıntı etmem bana performansı önemli dersen olur ama ben gösteriş te istiyorum dersen belki biraz bozabilir internette örnekleri varsa bak kararı öyle ver

Hocam sen en son 2500'e kasa + psu almamış mıydın? Yanlış anlama ama bu anakart bir tık ağır gelebilir sisteme :D sistemin tamamını bilmeden yorum yapıyorum ama bu haliyle uyumlu durmuyor

Son düzenleme:
Hocam sen en son 2500'e kasa + psu almamış mıydın? Yanlış anlama ama bu anakart bir tık ağır gelebilir sisteme :D sistemin tamamını bilmeden yorum yapıyorum ama bu haliyle uyumlu durmuyor
evet doğrudur ama paylaşım yaptığım t27 tg kasayı almıştım ona 360 lık soğutma bile giriyor baya büyük kasa gerçekte de görmüştüm zaten h115i corsair 280 mm lik soğutma da aldım yani sistem aslında orta üst arası diyebilirim

Siyah beyaz da bir seçenek.

Kontrast renkler sırıtmaz göze hoş gelir sorun yaşamazsın ekran kartın beyazsa tatlı durur.
ekran kartını da rx 9070xt sapphire nitro + düşünüyorum tan siyah değil açık bakır altın karışım renginde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,063
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri