sagofedaisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
Merhabalar dostlar fh6 yı sizce hangi paket almak mantıklı arada 45-50 dolar var değer mi aradaki farka oyun içinde gözle görülür emek ve maddi fark olur mu
Standart alsan pek bir şey kaybetmezsinMerhabalar dostlar fh6 yı sizce hangi paket almak mantıklı arada 45-50 dolar var değer mi aradaki farka oyun içinde gözle görülür emek ve maddi fark olur mu
84 dolar olan dediğiniz bana da mantıklı geldi acıkcası fh4 te de almıstım bayagı one gecirmişti ugrasmamıstım bazı zamanlar parayla cozebiliyordum teşekkür ederim tavsiyen icinStandart alsan pek bir şey kaybetmezsin
Deluxe alma en değmeyen o
Premiumda sürekli fazla ödül, hediye vs veriyor. Bir sürü arabayla başlıyorsun falan
Şimdi alsan en kötü 5 yılı var maalesef tekeller84 dolar olan dediğiniz bana da mantıklı geldi acıkcası fh4 te de almıstım bayagı one gecirmişti ugrasmamıstım bazı zamanlar parayla cozebiliyordum teşekkür ederim tavsiyen icin
en ucuz paketten . bende premium var oyun bitmiş oluyo elimde her sınıfın en iyi arabası falan var . arkadaslarımın almasını bekliyorum yarışları onlarla yapıcamMerhabalar dostlar fh6 yı sizce hangi paket almak mantıklı arada 45-50 dolar var değer mi aradaki farka oyun içinde gözle görülür emek ve maddi fark olur mu