Forza Horizon 6 ' Yı Hangi Pakette Almak Mantıklı

Reaksiyon skoru
57
Merhabalar dostlar fh6 yı sizce hangi paket almak mantıklı arada 45-50 dolar var değer mi aradaki farka oyun içinde gözle görülür emek ve maddi fark olur mu

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhabalar dostlar fh6 yı sizce hangi paket almak mantıklı arada 45-50 dolar var değer mi aradaki farka oyun içinde gözle görülür emek ve maddi fark olur mu
Standart alsan pek bir şey kaybetmezsin
Deluxe alma en değmeyen o
Premiumda sürekli fazla ödül, hediye vs veriyor. Bir sürü arabayla başlıyorsun falan

Standart alsan pek bir şey kaybetmezsin
Deluxe alma en değmeyen o
Premiumda sürekli fazla ödül, hediye vs veriyor. Bir sürü arabayla başlıyorsun falan
84 dolar olan dediğiniz bana da mantıklı geldi acıkcası fh4 te de almıstım bayagı one gecirmişti ugrasmamıstım bazı zamanlar parayla cozebiliyordum teşekkür ederim tavsiyen icin

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İlerde harita dlcsi felan geldiğinde Premiumun içerisinde olacak. Ben pek oynamam girer 30-40dk sürer çıkarım dersen standart alınabilir. Yok oyunu seviyorum bütün etkinliklerini yaparım ederim dersen Premium alınabilir.

84 dolar olan dediğiniz bana da mantıklı geldi acıkcası fh4 te de almıstım bayagı one gecirmişti ugrasmamıstım bazı zamanlar parayla cozebiliyordum teşekkür ederim tavsiyen icin
Şimdi alsan en kötü 5 yılı var maalesef tekeller

en ucuz paketten . bende premium var oyun bitmiş oluyo elimde her sınıfın en iyi arabası falan var . arkadaslarımın almasını bekliyorum yarışları onlarla yapıcam

Standart al şuan premiumun avantajı baya az özel az araba var ve dlcler yok .içerikleri beğenirsen sonra dlcleri ayrı alırsın

şahsen en üst paketi aldım. bütçen var ise düşünme gayet keyifli ve arada cıkan dlc ler de ücretsiz geliyor. sadece en ust paketin farkı cıkıs tarıhınden 4 gun once baslamaktı en barız avantajı

1780579515453.webp

farklar görseldeki gibi
game pass'ten standart versiyon ile oynuyorum şimdiden 550 küsur araca sahibim. çıktığından beri her gün 2-3 saat oynamışımdır. bütün etkinlikleri bitirdim. düzenli olarak da sezonluk etkinlikleri yapıyorum.
premium ile gelen araçları ayrıca gerçek parayla satın alabiliyorsun. onun dışında legal şekilde erişemiyorsun. örnek Koenigsegg Gemera car pass ile oyuna eklendi. standart sürüm ile oynadığım için müzayede ya da araç gösteriminden oyun parası ile alamıyorum. ya oyun sürümünü yükseltmem gerekiyor ya da gerçek parayla satın alman gerekiyor.
uzun vadede premium edition mantıklı.

Premium al, ileride gelecek yeni map dahil her şeye erişimin olacak ekstra para vermeyeceksin.

o zaman premium alıyorum herkese çok teşekkür ederim değerli görüşleri için

Geri