Sistem Nasıl 9070xt Alınır mı ?

Shooter_U

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,255
günlerdir araştırıyorum bu nasıl ? Alınır mı ?

B850 yaptım , 6000 mhz cl 30 yaptım , kasayı fps vento seçtim. Birde fsp göstergeli soğutucu seçtim. Aynı ramden 1 tane daha alırım. İndirimle

Ekler

• IMG_0044.webp
    IMG_0044.webp
    152 KB · Hit: 88
2k monitörüm var o yüzden 7500f yeter galiba

7500f yetiyor 2k için 1080p de ufak biraz sıkılır ama. Anakart için kesinlikle nebi abinin anakart videosunu izle bende yeni aldım kartımı daha iyisini alabilir mişim oyüzden izle bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende 850mk aldım benzer fiyatlara belki biraz fazlasına daha iyileri ihtiyacını görecek anakartlar vardır

Birde mümkünse aldığın kasanın psu sunu araştır b+ tierden aşağı olmasın

B850 yi pcie 5.0 için seçtim ekran kartını fps kaybı olmadan kullanmak için .. 6000 cl 30 ramide desteklesin diye seçtim… daha iyi bir anakart şartmı bence bu yeterlidir

Sıkıntı yaşarmısın bilmem ama yaşarsan keşke dememek için bak bence

B850 yi pcie 5.0 için seçtim ekran kartını fps kaybı olmadan kullanmak için .. 6000 cl 30 ramide desteklesin diye seçtim… daha iyi bir anakart şartmı bence bu yeterlidir
Tmm bilerek aldıysan sıkıntı yok ben bakmadan almıştım ehehehe 😵‍💫

hocam bence sistem 2k için okey olmuş alabilirsiniz ama bu incehesap cidden sıktı artık ya gereksiz zam yapıyor yetmiyor oem sistemlere cl46 dandik ram kakalıyor.

Ya işte belki yarın böyle bir şey indirime girer gaming gecesinde…bir umut başka sitede bu fşyata 9070xt göremedim varsa link alayım 💪

O Kasa da hangi psu var C4 Patlayıcı 80 plus mi

Haha ya diğerlerinden iyi değilmi vento FSP psu ile geliyor ?

bu kart bi tık sıcak çalışıyor ama güzel geldi gözüme hocam sanki 2-3 lira daha ucuz olsa fena olmazdı ama bilemedim. Enucuzsistem' e baksana bi

Baktım ama en uygunu bu .. itopyada 60a var ama özelleştirmeler iyi değil.

Birde bu kart 3 tane güç girişi var hazır sistemdeki kasalarda 3 güç kabloludur herhalde değilmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,100
Üyeler
196,894
Son üye
ByBarışk
Geri