🔥İndirim Lcw 2 Al 1 Öde Kampanyası +Kargo Ücreti 80 TL

Kampanya: Depoda kalan çöplerden kurtulmak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen ay yapılan kampanya ile alakası yok. Boş.
arada bir böyle kampanya yapıyorlar ben her defasında iki tane alıyorum çöp gelmiyor gayette beğendiğim ürünler oluyor.

Ekler

• 1000049781.webp
    1000049781.webp
    40.2 KB · Hit: 142
Son düzenleme:
Yararlanma yanlış , lc waikiye çökme , hayırlı olsun

Sanada hayırlı olsun , bu arada hep açık renk var benim gibi göbekliler için adam gibi siyah lacivert yoktu kınıyorum waikiyi
bende de göbek varda artık siyah giymekten içim karardı

Bende öyle düşünüyorum ama bari kendimizi kandırabiliyoruz renkli yada beyaz giyince çıplak gibi hissediyorum
valla hocam aslında kilo vermek zor değil biraz kafaya koymak lazım ben 105 e çıktım hareket edemiyordum 97e kadar düştüm hala diyete devam ediyorum şu göbekten kurtulsam çok rahat etcem

konuyu geç gördüğü için donanımarşivi forum kullanıcılarına teşekkür ediyorum. Konuyu ilk görenlerdenim bir 8 tane falan tişört seçtim 30-40dk sonra sepette f5 attım hepsinden 1-2 adet kaldı uyarısı verdi seçmeyi bırakıp direkt aldım EAWFĞPKEWFĞPKEWAFĞPK

valla hocam aslında kilo vermek zor değil biraz kafaya koymak lazım ben 105 e çıktım hareket edemiyordum 97e kadar düştüm hala diyete devam ediyorum şu göbekten kurtulsam çok rahat etcem
İşin sırrı yürümek hocam bu zamana kadar çok egzersiz baktım. Neymiş yürürsen şu kadar kalori yakarsın ama evde şu antrenmanı yap +500 garanti!!! falan kandırıyorlar. Baya her sabah düzenli bir yürüyüş ama sadece sabah değil tabi gün boyu hareket etmek lazım. Direkt veriyon kiloyu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,517
Üyeler
196,983
Son üye
Vergiadam_
Geri