ahmetmelihalemdar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,861
Pazarama satıcılı ayakkabılarda %30 indirim mevcut
Guzel sneker lar var bence ama belli numaralar indirimde.Hiç iyi ayakkabı koymamışlar
Tam 10 sene Skechers koşu ayakkabısı kullandım. En az 4-5 kere makineye bile attim bana mısın demedi. Gecen sene adidas koşu ayakkabisi aldim adidas in kendi sitesinden. Daha 7 ay olmadan topuğun üst kısmı resmen delik açmış her iki ayakta.Size tavsiyem adidasın kendi uygulamasını takip edin. E ticaret sitelerindeki gibi dandik modeller değil çok daha iyi modellerde güzel indirimler oluyor
Valla hocam bende 2 senedir koşuyorum şuana kadar reebok ve Adidas deneyimleme şansım oldu Reebok adidastan daha sağlamdı evet ama Adidas hala sağlam o yüzden bişi diyemicem. Ama merak ettim Skechers hangi modeldiGuzel sneker lar var bence ama belli numaralar indirimde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tam 10 sene Skechers koşu ayakkabısı kullandım. En az 4-5 kere makineye bile attim bana mısın demedi. Gecen sene adidas koşu ayakkabisi aldim adidas in kendi sitesinden. Daha 7 ay olmadan topuğun üst kısmı resmen delik açmış her iki ayakta.
ben almam hocam
Ben bunu aldım. Normalde 42,5 giyiyorum. 3. kez sipariş vermiş oldum. 44 numara aldım bu sefer ve indirim olduğu için daha ucuza geldi. 3 gün önce 3.300 vermiştim. 1000 lira düşmüş fiyat.Valla hocam bende 2 senedir koşuyorum şuana kadar reebok ve Adidas deneyimleme şansım oldu Reebok adidastan daha sağlamdı evet ama Adidas hala sağlam o yüzden bişi diyemicem. Ama merak ettim Skechers hangi modeldi
bendeben almam hocam
umarım memnun kalırsın benzerini giyiyorum dikişleri ufak ufak acıldı bile cok narin böyle modelleri tavsiye etmiyorumBen bunu aldım. Normalde 42,5 giyiyorum. 3. kez sipariş vermiş oldum. 44 numara aldım bu sefer ve indirim olduğu için daha ucuza geldi. 3 gün önce 3.300 vermiştim. 1000 lira düşmüş fiyat.
Valla hatirlamiyorum. 10 senenin sonunda dayanamadi. Ortadan ikiye ayrıldıValla hocam bende 2 senedir koşuyorum şuana kadar reebok ve Adidas deneyimleme şansım oldu Reebok adidastan daha sağlamdı evet ama Adidas hala sağlam o yüzden bişi diyemicem. Ama merak ettim Skechers hangi modeldi