🔥İndirim Adidas Ayakkabılarda %30 İndirim

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,871
Size tavsiyem adidasın kendi uygulamasını takip edin. E ticaret sitelerindeki gibi dandik modeller değil çok daha iyi modellerde güzel indirimler oluyor

Hiç iyi ayakkabı koymamışlar
Guzel sneker lar var bence ama belli numaralar indirimde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Size tavsiyem adidasın kendi uygulamasını takip edin. E ticaret sitelerindeki gibi dandik modeller değil çok daha iyi modellerde güzel indirimler oluyor
Tam 10 sene Skechers koşu ayakkabısı kullandım. En az 4-5 kere makineye bile attim bana mısın demedi. Gecen sene adidas koşu ayakkabisi aldim adidas in kendi sitesinden. Daha 7 ay olmadan topuğun üst kısmı resmen delik açmış her iki ayakta.

1780602899667.webp

Bunların hepsi sağa bakarken niye diğeri sola bakıyo ** sinirim bozuldu la

Guzel sneker lar var bence ama belli numaralar indirimde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tam 10 sene Skechers koşu ayakkabısı kullandım. En az 4-5 kere makineye bile attim bana mısın demedi. Gecen sene adidas koşu ayakkabisi aldim adidas in kendi sitesinden. Daha 7 ay olmadan topuğun üst kısmı resmen delik açmış her iki ayakta.
Valla hocam bende 2 senedir koşuyorum şuana kadar reebok ve Adidas deneyimleme şansım oldu Reebok adidastan daha sağlamdı evet ama Adidas hala sağlam o yüzden bişi diyemicem. Ama merak ettim Skechers hangi modeldi

Valla hocam bende 2 senedir koşuyorum şuana kadar reebok ve Adidas deneyimleme şansım oldu Reebok adidastan daha sağlamdı evet ama Adidas hala sağlam o yüzden bişi diyemicem. Ama merak ettim Skechers hangi modeldi
Ben bunu aldım. Normalde 42,5 giyiyorum. 3. kez sipariş vermiş oldum. 44 numara aldım bu sefer ve indirim olduğu için daha ucuza geldi. 3 gün önce 3.300 vermiştim. 1000 lira düşmüş fiyat.

Eyvallah ihtiyacım vardı 1 tane de ben aldım :)

Valla bedava fiyatlar floda Kinetix daha pahalı şuan ben 5 çift ayakkabı aldim

Valla hatirlamiyorum. 10 senenin sonunda dayanamadi. Ortadan ikiye ayrıldı 😀
Flo dan gecen ay Reebok aldım bakalim ne kadar dayanacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,450
Üyeler
196,965
Son üye
OFC1
Geri