🔥İndirim Gamepower Heatsync 1350 TL GPU Tutucu Sıcaklık Göstergeli ARGB

Draven25

80+
Reaksiyon skoru
24
hocam zaten bu fiyatlarda değil miydi fırsat yok bence üstüne çok daha pahalı gibi
hipotermi diyebiliriz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aybaşı 1200 tl civarında bulunabiliyormuş artmış fiyatlar mb

hocam zaten bu fiyatlarda değil miydi fırsat yok bence üstüne çok daha pahalı gibi
hipotermi diyebiliriz
1500 TL lerdeydi bildiğim kadarıyla 1350 TL ye mantıklı ürün bence 6 7k verip kasa içine minnacık ekran alanlar var bu ürünün birden fazla işlevi var

1500 TL lerdeydi bildiğim kadarıyla 1350 TL ye mantıklı ürün bence 6 7k verip kasa içine minnacık ekran alanlar var bu ürünün birden fazla işlevi var
hocam en son geçen ayın ortalarına doğru bakmıştım bu ürüne fiyatları 1200 civarında hatırladığım için yorum yapmıştım haklısın sıkıntı yok

1000 ₺ydi almıstım iade ettim cok kötü hiç bir espirisi yok
düşük bütçeli sistemler için hoş bi hava katabilir hocam aksi takdirde zaten thermalrightın trefeo vision veya lian li nin kasa içi ekranları var illa ekran olsun istiyosan

sırf kasanın ici dolu gorunsun diye alınır mı?

sırf kasanın ici dolu gorunsun diye alınır mı?
bence boş iş hocam ama para harcamak isteyenler alabilir , kasanın içi boş görünce ne olacak dolu görünse ne olacak ki ?
Millet görüp ayyyy kasan boş mu ? diyecek.

bence boş iş hocam ama para harcamak isteyenler alabilir , kasanın içi boş görünce ne olacak dolu görünse ne olacak ki ?
Millet görüp ayyyy kasan boş mu ? diyecek.
Göz doygunluguna ulasır daha cok para harcamayız belki hocam :D

hocam en son geçen ayın ortalarına doğru bakmıştım bu ürüne fiyatları 1200 civarında hatırladığım için yorum yapmıştım haklısın sıkıntı yok

düşük bütçeli sistemler için hoş bi hava katabilir hocam aksi takdirde zaten thermalrightın trefeo vision veya lian li nin kasa içi ekranları var illa ekran olsun istiyosan
Valla ben donanıma para yatırma taraftarıyım alırsam Max bu paylaştığım ürünü alırım dediğin ürünler gereksiz pahalı 1 tane fan nasil 3 4k olabilir veya o sıvı soğutma 11 12k

1500 liraya mağazasından aldım (Ümraniye Canpark) Çok bir indirim yok ama alınır. Kart daha düz duruyor.

Ekler

• 1000088809.webp
    1000088809.webp
    682.7 KB · Hit: 91
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,339
Üyeler
196,937
Son üye