Draven25
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
https://app.hb.biz/pFBj5vcyxCOm
Siyah-Beyaz modeli var sepette 1350 Tl
Siyah-Beyaz modeli var sepette 1350 Tl
1500 TL lerdeydi bildiğim kadarıyla 1350 TL ye mantıklı ürün bence 6 7k verip kasa içine minnacık ekran alanlar var bu ürünün birden fazla işlevi varhocam zaten bu fiyatlarda değil miydi fırsat yok bence üstüne çok daha pahalı gibi
hipotermi diyebiliriz
hocam en son geçen ayın ortalarına doğru bakmıştım bu ürüne fiyatları 1200 civarında hatırladığım için yorum yapmıştım haklısın sıkıntı yok1500 TL lerdeydi bildiğim kadarıyla 1350 TL ye mantıklı ürün bence 6 7k verip kasa içine minnacık ekran alanlar var bu ürünün birden fazla işlevi var
düşük bütçeli sistemler için hoş bi hava katabilir hocam aksi takdirde zaten thermalrightın trefeo vision veya lian li nin kasa içi ekranları var illa ekran olsun istiyosan1000 ₺ydi almıstım iade ettim cok kötü hiç bir espirisi yok
ürünün ne olduğu belli zaten aldıktan sonra mı anladın hiç bi esprisinin olmadığını1000 ₺ydi almıstım iade ettim cok kötü hiç bir espirisi yok
bence boş iş hocam ama para harcamak isteyenler alabilir , kasanın içi boş görünce ne olacak dolu görünse ne olacak ki ?sırf kasanın ici dolu gorunsun diye alınır mı?
Göz doygunluguna ulasır daha cok para harcamayız belki hocambence boş iş hocam ama para harcamak isteyenler alabilir , kasanın içi boş görünce ne olacak dolu görünse ne olacak ki ?
Millet görüp ayyyy kasan boş mu ? diyecek.
Valla ben donanıma para yatırma taraftarıyım alırsam Max bu paylaştığım ürünü alırım dediğin ürünler gereksiz pahalı 1 tane fan nasil 3 4k olabilir veya o sıvı soğutma 11 12khocam en son geçen ayın ortalarına doğru bakmıştım bu ürüne fiyatları 1200 civarında hatırladığım için yorum yapmıştım haklısın sıkıntı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
düşük bütçeli sistemler için hoş bi hava katabilir hocam aksi takdirde zaten thermalrightın trefeo vision veya lian li nin kasa içi ekranları var illa ekran olsun istiyosan
kasa neydi hocam sizin1500 liraya mağazasından aldım (Ümraniye Canpark) Çok bir indirim yok ama alınır. Kart daha düz duruyor.
neyi kötü kanka1000 ₺ydi almıstım iade ettim cok kötü hiç bir espirisi yok