❌İndirim Bitti! Intel İ5 14600kf 3.50ghz 24mb 14 Çekirdek 1700p Box Fansız İşlemci 9.707tl

Mis gibi işlemci keşke daha iyi anakartlar bulunabilse ddr4ün son kalesi boşuna demiyoruz

Hocam oyunlarda assasin kingle gider mi? Birde h610a taksak stabil kullanmanın hiçbir yolu yok mu 13400f kullanıyorum şu anda
Hocalarım msi h610mb var cpu lite Mode ile 13400ften daha iyi performansla kullanabilir miyim? Bütçe olduğunda b760 serisi saglam bir anakarta gecerim diyorum ne dersiniz

Arkadaşlar 14600k assasin peerles 120 se ile z690 ddr4 de kullanıyorum mesh kasa cinebech 24500 score. max derece 74 gördüm iyi forumlar.

Keşke ucuz olsa elimde 32gb ddr4 ramle kaldım ddr5 rahat 6 sene gecmemem lazım da 11400f ne kadar dayanır bilmem olme karabas
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

350 dolar çok buna ya maksimum 180 dolar olmalı bence
Aynen öyle çok doğru

Alphanın paylaştığına geç geçebiliyorsan sıfır ya da ikinci el
Sadece oyun için alıcam hocam anakart lga1200 olduğu için zaten değişcem, acaba bu 5800x3d oyun için daha iyi olmaz mı yoksa 14600 la arasında ki fark hissedilmez mi

her söylenene inanmayacaz ve kullanmadığımız, tecrübe etmediğimiz işlemciler hakkında biliyormuş gibi konuşmayacaz...
Benim kullanmadığım İntel işlemci yok.
Kendi malınız diye ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz, aynısını 9700X kullananlar da yapıyor, fanatiksiniz, gerçekleri çarpıtıp insanları kandırıyorsunuz.
İşlemcinin fiyatının yüksek olduğunu söylemek sizin işlemcinin piyasasını mı düşürüyor diye endişelendiniz, ne oldu ikinci el de satma planların suya mı düştü?
DDR4 kalesiymiş, DDR4` de bu değil üst modeli 14700K, 9600X ile anca kapışıyor.
PL limitini kaldırınca işlemcinin deli gibi ısındığım hepimiz biliyoruz, yüksek güç tüketen haliyle ısınan bir işlemci. AMD` de işlemcisini alan +200 PBO yapıştırıyor İntel` de tam tersi PL koy, TBMT, EMC kapat.
Ram fiyatları artmasaydı kimsenin bu fiyatta yüzüne bakmayacağı işlemciyi krizi fırsat bilip fahiş fiyattan satıyorlar, bunlar da kendileri kullanıyor diye bu işlemciyi savunuyorlar.
İkinci el` den 12K`ya almış, bunla övünüyor garibim. Geçen hafta sıfır 7800X3D + B650M-R` ı 14.600Tl` ye aldım. Ben mi çok ucuza aldım yoksa sen mi sağlam kazık yedin bir düşün.
Aklı olan, lga1700 anakartını işlemcisini satar amd geçer.

Geri