❌İndirim Bitti! Intel Core i5 14600KF 7900₺

ryzen 1600 1200 serisi 2017 de tanıtılmış 8 yıl olmuş nerdeyse 10 yıl dayandı bile ölü yatırım yapmak isteyen buyurup alsın ben sadece güzel anakartı olan varsa alsın yoksa degmez diye belirttim
ayn bu şekil kıvır kardeşim benim. am4'e 10 sene islemci cikardilardan,islemciler cikali 10 sene olduya :):):). ulan değme manipülatöre taş çıkartırsınız siz.

Son düzenleme:
ayn bu şekil kıvır kardeşim benim. am4'e 10 sene islemci cikardilardan,islemciler cikali 10 sene olduya... :):):). ulan değme manipülatöre taş çıkartırsınız siz.
tamam kardeşim millete git ölü yatırım yaptır ugraşamıycam senle

Şu fiyatlarda 14600KF ye şans verilebilir çünkü anakart fiyatları çok uygun fakat AM5 in sonu da sandığınız kadar yakın değil, daha çıkalı 2.5 sene oldu ve 2 nesil daha çok çok rahat görecektir.

AM4: 1000, 2000, 3000, 5000 ve x3D gördü.

AM5: 7000, 9000

Sence 2.5 senelik sokete 1 nesil daha görecek demek ne kadar mantıklı?

Normal şartlarda AMD 2026 sonu diye açıklamıştı ama 2027 sonuna çektiler yani 2 nesil daha görecek AM5 hatta kendi verdiği yol haritasında 2027+ diyorlar.
doğru düzgün bir nesilden fazlasını beklemek boşa beklemektir. amd memnun değil soketlerden. kendileri de kaç defa soyledi bizi çok kısıtlıyor diye. bu arada 2 nesil cikmadi am5'e. 3 nesil oldu 9000 ile beraber. 8000 serisini kimse adamdan saymadigi icin soylemiyor ancak oyle bir nesil de cikti arada. yani toplam 3 nesili devirdi am5 suan itibari ile. 2027 yılında yeni soketlere geçmiş oluruz. inşallah sizin dediğiniz gibi olur ancak ben doğru düzgün 1 nesilden fazlasını beklemeyecegim. burada daha fazla tartisip kendimi yormak istemiyorum. ne ben ne de siz muneccim degilsiniz. bekleyelim gorelim. ama neredeyse bedava paraya intel ekosistemi alabilen arkadaslara da boş boş yorum yapmayalım lütfen. benim sinirlendigim asil nokta burasi. amd'nin 10 sene am5 kullanicagini iddia edip intel alinmamasi gerektigini soyleyen insanlar var burada. bu kadar ucmaya gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam kardeşim millete git ölü yatırım yaptır ugraşamıycam senle
kes lan köfte. ne ölü yatırımı. 14600kf aliyor adam 7900 liraya hala olu yatirim diye zirliyorsun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,720
Üyeler
185,935
Son üye
canxpz
Geri