❌İndirim Bitti! Hi-Level Elite 1tb SATA SSD 6000tl

Elit melit cart curt vb. sata ssd ye 6.000 verilir mi? Günahtır yazıktır. Mis gibi m2 alırsın o fiyatlara. Hatta üstüne biraz koyup 2 TB M2 alırsın. Lütfen bu tarz ürünler paylaşmayalım. Sıcak fırsatların bir cazibesi olmalı.

Az önce Medimarkt da kulaklık hoparlör indirimi vardı. Açamadım çok hızlı bitti :D Çoğu insan da iptal olmasın diye açmıyor zaten gerçek indirimleri

Sandisk SSD Plus 1TB vardı sağlık %100, sadece 27 saat çalışmıştı 3K'ya verdim :) 6K falan hikaye. Hatta isteyene kapalı kutu faturalı garantili Kioxia Exceria Sata 960GB vereyim 3.5'a, 6K vermesin boşuna (amaç satış değil kıyastır, hemen banlamayın moderatör dostum🙏🏻)

Az önce Medimarkt da kulaklık hoparlör indirimi vardı. Açamadım çok hızlı bitti :D Çoğu insan da iptal olmasın diye açmıyor zaten gerçek indirimleri
Taze fırsat 50 dk önce paylaşmış yakalasam polaroid bir tanede urbanears alırdım kuponla kaçırdık

İndirim nerede diyebilirsiniz, arkadaşlar biraz bakarsanız sata ssd'ler ile m2 ssd'ler aynı fiyattan pazarlanıyor. DRAM'li bir model bu, hi-level Türk markası fason üretim yani Tayvan'dan falan getiriyormuş parçaları. Çok bilgi yok hakkında ama sitesinde paylaştığı değerler iyi. M2 slotunuz yoksa veya eski laptopu canlandırmak istiyorsanız alınabilir.
Alıntıyı görüntüle
Kağıt üstünde samsung ssd'ler iyi aynı duruyor :D
*870 evo ile aynı, tbw değeri daha yüksek. iops değerleri biraz daha az.
bu fiyata indirimle 1tb gen 4 m2ler oluyor zaten

Geri